Nők ismerjétek be: sokkal jobb férfinek lenni, és szívesebben lennétek inkább férfiak?
Figyelt kérdés
Kérdezem ezt úgy, hogy nem vagyok nőgyűlölő.
Férfinek lenni egyszerűen jobb. Gondoljatok csak a szexre, ami teljesen a férfi élvezetére lett kitalálva.
2021. aug. 24. 14:28
141/180 anonim válasza:
Bónusz kérdés: A leszbikus nők akkor nem is élnek nemi életet hisz minek, úgyse élvezi egyikük sem?
142/180 anonim válasza:
#138 Nem lehet annyira rendben ha azt tapasztalod hogy a veled lévő nők férfiak akarnak lenni 😆 (akik nyilvánvalóan nincsenek és sose voltak, csak ez magas labda volt).
143/180 A kérdező kommentje:
De, próbálnak élni szexuális életet, kevés sikerrel. Ezért néznek ki úőgy ahogy, és ezért annyira frusztráltak.
2021. aug. 24. 18:15
144/180 anonim válasza:
Annyira vakon vagy a világgal kapcsolatban, hogy az már fáj
145/180 anonim válasza:
Nem is tudom ki itt a frusztrált 😅😅😅
146/180 anonim válasza:
Olyan sok értelmes, és az élete minden területén kiegyensúlyozott leszbit ismerek, hogy lehidalnál.
147/180 anonim válasza:
Hát nem mi próbáljuk meggyőzni a férfiakat, hogy jobban ismerjük a nemi életüket, mint ők maguk...
Jaj, nem vagy te egy értelmes figura, mi?
148/180 anonim válasza:
146, mondd a számot, épp tornázni akarok, hátha segít
150/180 anonim válasza:
Amikor kíváncsi fiatalként kipróbáltam a szexet a barátnőmmel (nőként) meglepődött, hogy eddig férfiakkal nem volt orgazmusa, együtt mégis sikerült. Hupszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!