Nők ismerjétek be: sokkal jobb férfinek lenni, és szívesebben lennétek inkább férfiak?
Kérdezem ezt úgy, hogy nem vagyok nőgyűlölő.
Férfinek lenni egyszerűen jobb. Gondoljatok csak a szexre, ami teljesen a férfi élvezetére lett kitalálva.
Általában a férfiak fizikailag valóban erősebbek, de ez se általános. Olyan nádszál fiúcskákat látni, hogy csoda, hogy nem fújja el őket a szél. Az tudományosan bizonyított, hogy a nők lelkileg erősebbek.
Jaj, de drága vagy. A nagyobb agy nem jelent több észt, ahogyan a nagyobb pénisz se jelent jobb szexet.
A nők is lehetnek ugyanúgy határozottak, ez nem nemfüggő dolog. Mi nem hódítunk, mi csábítunk - persze a férfiak jelentős részéért két fűszálat se tennénk keresztbe, annyit nem érnek. Ahhoz pedig gratula, hogy más népek letarolását pozitívumként hozod fel. Uramisten...
Az agresszivitás negatív tulajdonság, az egyik olyan vonás, amit ha tapasztalok egy férfinál, már havernak is alkalmatlan. A szellemileg és lelkileg gyenge emberek jellemvonása.
A bátorság és a hűség mind nemtől független dolgok, sőt, a férfiak nagyobb eséllyel csalják meg a párjukat:
Nem szeretem a céklát, viszont nőként nem hisztizek, ha megfázok és nem dőlök ki tőle. Másrészt tudok rendet tartani - ha már ragaszkodsz a sztereotípiákhoz.
A lelki stabilitásban egyértelműen a nők vezetnek, hiszen elfogadott tény, hogy probléma esetén nagyobb eséllyel fordulnak segítséghez és kisebb aránnyal lesznek öngyilkosok, mint a férfiak:
Vagina (élvezet).
A sorolásod vagy olyan dolgokból állt, amik nemtől függetlenek vagy olyanokból, amik egyszerűen nem igazak. Röhejes a vergődésed és nem értem, hogy miért nehéz felfognod, hogy mindkét nem más miatt jó és rossz, valamint a legtöbb nő szeret nő lenni. Mi bajod is van?
Hát,én nem tudom ti milyen nőket ismertek.Biztos az aljadékot,mert ilyen észjárással és ennyire alacsony intelligenciával biztos,hogy normális nő szóba se állna veletek.
Jaa,hogy innen ered a kérdés is..
Figyelj haver,ha nőknél nem megy,nem kelendő a 10 centis romboló,még nem késő simán lehetsz b*zi! :D
Mert gondolod az asszonyok sora, amíg csak háztartásiak voltak, megvárták a férjüket, hogy bármit kinyitogassanak nekik. És NEM erősebbek meg stabilabbak lelkileg (társadalmi szinten az alkoholisták, öngyilkosok, drogosok többsége férfi, biztosan azért, mert olyan erősek lelkileg, arról nem beszélve, hogy könnyebben összeomolnak egy-egy trauma, tragédia miatt, mint a nők).
Ez nem éppen hosszú lista.
A pénisz továbbra sem előny. Főleg, hogy nem tudod használni.
Az agytérfogat nem egyenesen arányos az intelligenciával. Alap biosz, anatómia, hogy a barázdáltság a fontos. Egyébként teljesen más területek nagyobbak a nők és a férfiak agyában. Ez NEM előny egyik oldalról sem. Ez egyszerűen annyit tesz, hogy más adottságaink vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!