Szállodában, panzióban milyen matracon aludnátok szívesebben, puhán vagy keményen? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 17:16
A kérdező szavazást indított:
Puha matrac
Kemény matrac
52 szavazat
3/11 anonim válasza:
Háton alszom, meg egy autóbalesetben anno sérült 1-2 csigolya, úgyhogy én csak keményen tudok aludni. Szállodában sokszor lemegyek a földre, annyira szarok a matracok.
4/11 anonim válasza:
Én a puhát szeretem, itthon is az van.
6/11 anonim válasza:
Én a puhát preferálom. De számomra igazából mindegy
7/11 anonim válasza:
Felfújható gumimatracon a szálloda elött a sátorban.
8/11 anonim válasza:
Inkább közepes. De valami értelmes minőségű legyen, ne 500 éves, meg ne kinyitható kanapé.
9/11 anonim válasza:
Én nem szeretem a túlzottan kemény matracokat mivel hason alszol és egyszerűen kényelmetlen. Ha lehetne választani előre akkor én biztos hogy puha max félkemény matracot választanék. Mondjuk elég sok hotelben megfordultam már életem során és általában a matrac volt a legkisebb probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!