Nők ismerjétek be: sokkal jobb férfinek lenni, és szívesebben lennétek inkább férfiak?
Figyelt kérdés
Kérdezem ezt úgy, hogy nem vagyok nőgyűlölő.
Férfinek lenni egyszerűen jobb. Gondoljatok csak a szexre, ami teljesen a férfi élvezetére lett kitalálva.
2021. aug. 24. 14:28
101/180 A kérdező kommentje:
Nincs, de láttam, éreztem már hüvelyt, és el tudom képzelni, hogy milyen érzés lehet
2021. aug. 24. 17:23
102/180 anonim válasza:
hagyjátok, direkt csinálja, ne menjetek bele a játékába :D Ettől élvez el
103/180 anonim válasza:
Miért nem lehet kinyírni az olyan embereket mint a kérdező? O.o
104/180 anonim válasza:
Nem tudom, én már jelentettem a kérdést, mert színtiszta provokáció az egész. Más célja tuti nincs, hiszen nem megy bele beszélgetésbe értelmesen. Egy-két fűszálba kapaszkodik, hátha hergelhet tovább.
105/180 anonim válasza:
Olvasd el a #100-as választ még egyszer, aztán értelmezd.
Majd a természetes kiválasztódás végez vele. Meghal hamar, magányosan. Kinek kéne egy ilyen senki az életébe?
106/180 A kérdező kommentje:
Melyik kérdésbe nem mentem bele? Amúgy vita helyett jelenteni egy kérdést, ismét egy tipikus női erény...
2021. aug. 24. 17:32
107/180 anonim válasza:
:D Ember, te nem akarsz vitázni csak a hülyeségeidet hajtogatod. Gyere vitázzunk, ha tényleg szeretnél, de te csak a téveszméidet akarod ismételgetni és feszültséget gerjeszteni. Vitázz velem ha nem így van!
108/180 A kérdező kommentje:
Mi a kérdés?
2021. aug. 24. 17:35
109/180 anonim válasza:
Hogy miért hiszed, hogy jobban tudod milyen érzés a nőknek a szex, mint a nők maguk? Akik tapasztalják?
110/180 anonim válasza:
Sokan írtak neked érveket, szép kerek egész mondatokban. Azokból, a kb 100 hozzászólásból kb 10re reagáltál. Ahol pl ellentétes alátámasztott véleményt, vagy TÉNYT írtak le, te szó nélkül továbbmentél. Kb olyan kérdésekre reagálsz, amire azt hiszed, hogy van válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!