Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők ismerjétek be: sokkal...

Nők ismerjétek be: sokkal jobb férfinek lenni, és szívesebben lennétek inkább férfiak?

Figyelt kérdés

Kérdezem ezt úgy, hogy nem vagyok nőgyűlölő.

Férfinek lenni egyszerűen jobb. Gondoljatok csak a szexre, ami teljesen a férfi élvezetére lett kitalálva.

2021. aug. 24. 14:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/180 anonim ***** válasza:
75%
Örülök neki, hogy nő vagyok, szeretek nő lenni. A nők általában sokkal szebbek, mint a férfiak. Ami a szexet illeti, akár 1-2 órán keresztül képes vagyok percenként több orgazmust átélni. Ezt csináld utánam, nyuszifül!
2021. aug. 24. 14:42
 12/180 anonim ***** válasza:
2%

2#

A te "kérdezősködős" stílusod is bicskanyitogató.

2021. aug. 24. 14:46
 13/180 anonim ***** válasza:
91%
#12 olyan stílust kap, amit ad. Ha normálisan fogalmaz, akkor normális választ kap. Ennyi.
2021. aug. 24. 14:50
 14/180 anonim ***** válasza:
93%

"Gondoljatok csak a szexre, ami teljesen a férfi élvezetére lett kitalálva."

Hol élsz te szerencsétlen? XD Láttál te már nőt? Mondjuk szerintem jobb ha neked nem is lesz nőd.

2021. aug. 24. 14:52
 15/180 anonim ***** válasza:
98%

Hogyan csinálj segget a saját szádból egy pillanat alatt.

"nem vagyok nőgyűlölő.Férfinek lenni egyszerűen jobb."

2021. aug. 24. 14:52
 16/180 anonim ***** válasza:
98%

A kérdés nyilván provokáló.

csak azt nem értem hogy miért kell mindig ezt a témát erőltetni xd

Megkérdezel egy normális férfit, ő jól érzi magát a bőrében, tud előnyöket is mondani valszeg, hátrányokat is. Ez ugyan így van a nőknél.

2021. aug. 24. 14:54
 17/180 anonim ***** válasza:
91%

Úgy ültök a provokáción, mint kezdő prosti a botváltón. Pont azt akarja kiszedni a válaszolókból, hogy a nőknek mennyivel jobb az élete és az incelek milyen sokat szenvednek az igazságtalanság miatt.

Ne etessétek.

2021. aug. 24. 14:57
 18/180 anonim ***** válasza:
98%

Nőként nem is tudják elképzelni milyen férfinek lenni, de én férfiként sem tudom elképzelni azt. Egyszerűen akkor különbség van, hogy felesleges akármit is mondani ezzel kapcsolatban. Egyénfüggő talán.

A 2 nem nagyon különbözik.

2021. aug. 24. 15:01
 19/180 anonim ***** válasza:
74%

Pont most beszélgettünk a barátnőmmel. Olyan sármos és jóképű a nőgyógyász, akihez járunk, hogy hmmm.

Te mikor mosolyogsz szépen az urológusodra, amikor alul semmiben kijössz az öltözőből ?

Amúgy most próbálod bebeszélni magadnak, hogy a nők tulajdonképpen irigyek és ezért nem állnak veled szóba?

2021. aug. 24. 15:07
 20/180 anonim ***** válasza:
86%
Ha a nők akikkel együtt voltál nem élvezték a szexet, hogy ezt vontad le, az nem hiszem, hogy a nők hibája lesz :) Amikor egy menet alatt elmegyek min. 10-szer akkor csak arra tudok gondolni, hogy de jó, hogy nőnek születtem :D
2021. aug. 24. 15:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!