Nők ismerjétek be: sokkal jobb férfinek lenni, és szívesebben lennétek inkább férfiak?
Kérdezem ezt úgy, hogy nem vagyok nőgyűlölő.
Férfinek lenni egyszerűen jobb. Gondoljatok csak a szexre, ami teljesen a férfi élvezetére lett kitalálva.
2#
A te "kérdezősködős" stílusod is bicskanyitogató.
"Gondoljatok csak a szexre, ami teljesen a férfi élvezetére lett kitalálva."
Hol élsz te szerencsétlen? XD Láttál te már nőt? Mondjuk szerintem jobb ha neked nem is lesz nőd.
Hogyan csinálj segget a saját szádból egy pillanat alatt.
"nem vagyok nőgyűlölő.Férfinek lenni egyszerűen jobb."
A kérdés nyilván provokáló.
csak azt nem értem hogy miért kell mindig ezt a témát erőltetni xd
Megkérdezel egy normális férfit, ő jól érzi magát a bőrében, tud előnyöket is mondani valszeg, hátrányokat is. Ez ugyan így van a nőknél.
Úgy ültök a provokáción, mint kezdő prosti a botváltón. Pont azt akarja kiszedni a válaszolókból, hogy a nőknek mennyivel jobb az élete és az incelek milyen sokat szenvednek az igazságtalanság miatt.
Ne etessétek.
Nőként nem is tudják elképzelni milyen férfinek lenni, de én férfiként sem tudom elképzelni azt. Egyszerűen akkor különbség van, hogy felesleges akármit is mondani ezzel kapcsolatban. Egyénfüggő talán.
A 2 nem nagyon különbözik.
Pont most beszélgettünk a barátnőmmel. Olyan sármos és jóképű a nőgyógyász, akihez járunk, hogy hmmm.
Te mikor mosolyogsz szépen az urológusodra, amikor alul semmiben kijössz az öltözőből ?
Amúgy most próbálod bebeszélni magadnak, hogy a nők tulajdonképpen irigyek és ezért nem állnak veled szóba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!