Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Homoszexuálisok! Ti amúgy mit...

Homoszexuálisok! Ti amúgy mit szeretnétek elérni, vagy kiharcolni?

Figyelt kérdés
Több évtizedes herce-hurca megy a hsz-k és a heterók közt, tüntettek, felvonultok, vadultok időnként. De ez az egész annyira összefonódott egy életellenes háttérszervezet propagandájával, hogy szinte lehetetlen már elválasztani a kettőt. És ez nektek is kárt okoz. Szóval őszintén érdekel, hogy egy átlagos hsz mit szeretne elérni.

2021. jún. 28. 13:38
 81/91 anonim ***** válasza:

Ki olvas ma már blogot..? Mindenesetre gondolkodtam ilyenen régebben, de kösz a tippet. :D

De hallod, milyen veszélyről beszélsz? Kihalni nem emiatt fogunk, ha a populációt érintő veszélyekre gondolsz. Téged meg mint személyt nem tudom, hogy hol veszélyeztet az, hogy olyan jogokat kapjon meg egy réteg, ami neked meg van.

Meg én már rohadt kíváncsi vagyok az életellenes szervezet nevére, és nem abban a formában, hogy HÁ' A LOBBI, mert ez így eléggé üres összeesküvéselméletnek és konteónak tűnik, mint a gyíkemberek.

Meg ha tényleg lenne ez a szervezet, amit oly bőszen emlegetsz, akkor nem mindegy mit harcolnak ki a melegek? Úgyis át lesz rajtuk gázolva, miért ne lehetne kicsit is jobb a helyzet addig?

2021. júl. 9. 15:29
 82/91 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy egyszerűbb "meseországban" élni. Az én tapasztalataim alátámasztják az elképzelésemet. Erről kár vitázni. Láthatni hová tart a világ. Kérdés, hogy az kinek lenne jó, ha még ennél is több joguk lenne. :D Rajtuk kívül persze.
2021. júl. 9. 16:39
 83/91 anonim ***** válasza:

Az én elképzeléseim meg az én tapasztalataim támasztják alá. És? Előrébb lettünk ilyen kijelentésekkel? Nem.

Ennél is több jog? Az, hogy egyenlő jogaik lennének az nem hiszem, hogy az "ennél is több" kategória lenne. Az, hogy nekik jobb, az miért baj? Ha nem rosszabb másnak miatta, márpedig ha az egészséges kereteken belül lesz meg a cél, akkor nem rosszabb senkinek, akkor miért ne lehetnének EGYENLŐ ES AZONOS jogok?

2021. júl. 9. 19:35
 84/91 A kérdező kommentje:

Majd azt a nálad jobban témához értők megítélik. :) Jobb, ha figyel az ember, vagy végül egy olyan világban találja magát, ahol nem érdemes élni.

Én egyébként lezártnak tekintem ezt a beszélgetést. Alapvető dolgokban nem értünk egyet, úgy meg meddő vita az egész. Ami jog jár a józan ész alapján, azt már megkapták. Így is mondom, lassan a normálisok kerülnek hátrányba. Persze úgyis ide kommentelsz még valamit, hogy tiéd legyen az utolsó szó. :D

2021. júl. 10. 09:24
 85/91 anonim ***** válasza:

Tök jó, hogy te is az állítólagos tapasztalataiddal dobálózol, de amint én reagálok az én tapasztalataimmal, jössz azzal hogy a témához jobban értők megítélik. Ezt én is mondhatnám ugyanúgy.

Ez a vita egyébként az elején tök értelmesen indult, aztán elment ilyen konteók,"gonosz szervezetes" és egyéb badarságok irányába, ilyen megfoghatatlan gondolatokkal összekötve.

Miért kerülnének hátrányba a "normálisok" ha például lenne melegházasság? Mert én speciel nem látom a hátrányt. Miért kerülne bárki is hátrányba azért, mert jobban fel van lépve azellen, hogy valakit csak úgy megverjenek az utcán?

2021. júl. 10. 09:34
 86/91 A kérdező kommentje:
A valós tényeken alapuló megfigyelésekre, azok a liberálisok mondják, hogy összeesküvés elmélet és kevernek bele szándékosan gyíkember féle baromságokat, akik a hedonista, nincs semmi szabály típusú életvételükkel, nem szeretnek gondolkozni. És amíg ki vannak szolgálva addig élvezkednek, de mint írtam ez csak addig lesz így, amíg hasznára vannak a "hatalmasoknak". Utána jön majd a nagy pofára esés. De ettől függetlenül, mondd már meg hol vannak még melegek hátrányban? :D Amikor minden nyamvadt sorozatból és filmből gusztustalan módon virítanak, amikor egész világméretű nézettségű meccseken a színeiket hordják és lobogtatják, amikor bárki bármit szól ellenük meghurcolják, amikor gyerekek előtt vonaglanak és vallást gyaláznak, amikor önkormányzatokra akarják feltenni a zászlójukat?! Na ne nevettess már... ideje lenne valós problémákkal foglalkozni.
2021. júl. 10. 15:52
 87/91 anonim ***** válasza:

"Kérdés, hogy az kinek lenne jó, ha még ennél is több joguk lenne. :D Rajtuk kívül persze."

Biztosan belehalnál ha kettő azonos nemű ember összeházasodna és lehetne gyerekük. Szerinted rád mégis mennyi befolyása lenne bármiféle újabb jognak? És a többi heteronak mégis milyen baja lenne? Talán a melegek gyerekei melegek, vagy elmebajosak lesznek attól, hogy kettő apjuk, vagy kettő anyjuk van? Nem hinném, hogy neked akár jobb, akár rosszabb lenne ettől. Talán inkább jobb, mert boldogít a tudat, hogy azok az emberek boldogabban élhetnek. Ezen túl kellene lépni, hogy ha két ember valamit csinál az életével, akkor az bárkire bármilyen befolyással lenne . Könyörgöm ne gyere azzal, hogy majd megrontják a gyerekeidet az oviban, mert ez már elég uncsi ok.

2021. júl. 10. 21:31
 88/91 anonim ***** válasza:
Nézd meg zshowtime videóit a témában és rá jössz h hol vannak a melegeket hátrányban ha eddig nm hallottál még ilyenről. De csak egy személyes példa egy barátnőm pánszex de nm lehet nővel mert ha nm szül gyereket kitagadná a család. És ez egy ember. Vannak egy páran.
2021. júl. 15. 10:56
 89/91 anonim ***** válasza:
És még mindig nm jött ide a gyerek vállalás, házasság, munkahely. De úgy sem fogod megérteni szóval le sem írom. [link] És amúgy ki a franc beszél gyikemberekrol? Te keversz ide ekkora baromságokat
2021. júl. 15. 10:59
 90/91 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha már elhallgatnál. Bár aki a gyerekek megrontásának veszélyét uncsinak titulálja, azzal nincs miről beszélnem.
2021. júl. 15. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!