Homoszexuálisok! Ti amúgy mit szeretnétek elérni, vagy kiharcolni?
Te tényleg ott tartasz, hogy jó a népirtás, és ugyanolyan természetes a melegség, mint a heteróság. Ezt persze semmivel sem alátámasztva. Ki van és mindenkor ki is lesz ez a dolog szelektálva. Nem lehet egyenértékűvé tenni. Ezt el kell fogadni.
Ilyen szinten viszont képtelenség mindenféle vita. Hiszen lehet, hogy még azt se fogadod el, hogy a nőnek kell szülni. Ki tudja?
"Te meg kiforgatod amit írok szélsőséges módon és próbálod bemagyarázni, hogy a homoszexualitás egy feljebb evolúciós szint"
Hú, valamit nagyon félreértettél. :D
1. Miért szélsőség az, hogy nem szaporodási képesség és hajlandóság szerint rangsorolom az embert, hanem több mindent is vizsgálok? Szerintem az a szélsőség, ha csak és kizárólag a szaporodást vesszük tekintetbe.
2. Nem azt mondtam, hogy fejlettebb evolúciós szint, hanem hogy okkal létezik, pont mint a betegségek, de ettől független nem betegség. A betegség szilárdabban tartja kordában a szaporodást és népességnövekedést, pl korai halálok, meddőség. A homoszexualitás pedig annyira nem kőbevésett módon szabályozza a populációt, mert pl ha vészesen és rohamosan fogynánk, (és nem lenne tudomány, ami mesterségesen is megoldhatja), akkor ott van az, hogy egy meleg férfi meg tudna termékenyíteni egy teherbeesésre képes nőt, maximum nem szexelnének utána az élvezetért, csak akkor, ha "muszáj" a fajfenntartásért.
"Te meg azt mantrázod, hogy el kell vetni."
A kommentjeidre reflektálok. Most nem tudok túl sok újat mondani, ha ugyanazt mondogatod itt-ott picit megtoldva.
"Te tényleg ott tartasz, hogy jó a népirtás, és ugyanolyan természetes a melegség, mint a heteróság"
MI VAN? HOL ÍRTAM ÉN ILYET? Idézd fel, másold be, légyszi, erre nagyon kíváncsi vagyok. :D
Én tudtommal csak azt írtam, hogy a modern orvoslás nem működne, ha mindent a természetrendje szerint csinálnánk, ezért sokan nem maradnának életben.
Szépen kisarkítod amit mondok. Egyetlen dolog köré építve fel mindent, vagyis, hogy vessük el a természetet.
Ezzel én sosem fogok és nem is akarok azonosulni, mert beláthatatlan aberráltsághoz vezet. Remélem egyszer szembesülsz a valósággal. Szurkolok hozzá.
Én sarkítottam ki a mondanivalódat, amikor te azt mondtad, hogy szerintem jó a népirtás, holott én ilyet egy pillanatig sem állítottam? Na ne vicceskedjünk már. :D Továbbra is várom azt, ahol a népirtás mellett voltam. :)
Érveket úgy lehet ütköztetni, ha van két ellentétes állítás. A tiéd az volt, hogy természet, az enyém az, hogy lényegtelen a természettel jönni, ha minden mást nem nézünk a természet szűrőjével, illetve pár hszben használtam olyan érvet is, amiben a homoszexualitás természetbeli funkcióját emlegettem, tehát téves, hogy a csak a természetesség elvetését használtam.
Számomra, aki hasznosnak tartja, hogy két embernek nem lehet gyereke és benyalja a túlnépesedés meséjét, az felér a népirtás támogatásával. Hiszen ezeket mind egy gonosz szervezet hirdeti. És mindig kibújik a szög a zsákból.
Ezt kell nektek életelleneseknek felfognotok, hogy lesz amihez sosem nyúlhattok hozzá a ravaszkodó, mások szavát kiforgató hosszúra nyújtott, de semmit sem mondó érveitekkel. És ez így nagyon helyes. A természet nem egy szűrő. Annak törvényei vannak, amik megváltoztathatatlanok. Vagy belátja ezt valaki vagy ágál ellene, de ez a valóságon semmit sem változtat.
"Számomra, aki hasznosnak tartja, hogy két embernek nem lehet gyereke és benyalja a túlnépesedés meséjét, az felér a népirtás támogatásával. Hiszen ezeket mind egy gonosz szervezet hirdeti. És mindig kibújik a szög a zsákból"
Először is erre annyit tudok mondani, hogy XDDDDDDDD Esetleg megkérdezném, hogy ez valami vicc akar-e lenni, de tartok tőle, hogy nem.... XD
Bocs, de akkor értelmesen reagálok erre az értelmetlen összefüggésre, de az nem népirtás, hogy nem diszkriminálok másokat. Ellenben szerintem a te logikád ér fel a népirtással, mert az ilyen hozzáállás miatt van ennyi öngyilkosság a melegek közt.
"Ezt kell nektek életelleneseknek felfognotok, hogy lesz amihez sosem nyúlhattok hozzá a ravaszkodó, mások szavát kiforgató hosszúra nyújtott, de semmit sem mondó érveitekkel."
Mások szavát kiforgató, de azért te látsz bele olyat a szavaimba, ami nincs. Pont ezért idézek szó szerint a kommentjeidből. Arról meg még vitatkozhatunk, hogy népirtás-e diszkriminálni másokat, holott köztudott, hogy az ilyen hozzáállás sokat növel az öngyilkossági rátán.
"A természet nem egy szűrő. Annak törvényei vannak, amik megváltoztathatatlanok."
Akkor ne használd szűrőnek a természetet. Menj, tüntess a kórházak előtt, mert felülírják a szelekciót, köttesd ki a netet, költözz az erdőbe és vadássz, gyűjtögess, szaporodj, mert az a természetes életforma, más cél nem kell neked, mert minden más természetellenes. Ne csak azokat helytelenítsd a természetre hivatkozva, amik számodra kényelmetlenek vagy nem tetszőek. :D
Megy a minősítés ha nem tudsz mit mondani? Én megkérdeztem, hogy vicc e amiket írsz? Meg a nevetséges idézgetés? Ahhoz is gyengének tartod a szöveged, hogy a másik idézet nélkül tudja, hogy mire reagálsz? Vannak itt önértékelési gondok rendesen.
Tényleg támogatlak, hogy fogadd el az igazságot. Hidd el, hogy neked is jobb lesz és a gyűlölködést is leküzdheted. Szurkolok. ;)
Érdekes, hogy kettőnk közül nem én minősítettem senkit sem "nem egyenrangú"-nak.
Hát figyu, én inkább idézgetek, hogy véletlenül se ne reagáljak olyasmire, amit nem írt a másik. Ez nem önértékelési gond, ellenben azzal, hogy odaképzelegsz olyan szavakat, amik nincsenek, na azzal tényleg vannak bajok. Például beszéltem az iskolai keretek közt történő szexuális felvilágosításról 10-12 éves kor felett, erre te jössz az óvodásokkal, pedig köze nem volt annak a témához. A felsőbb evolúciós létformát is beleképzelegted a mondandómba, pedig az sem volt benne, aztán még a népirtásos részre se tudsz konkrét idézetet mutatni tőlem, csak a saját fejedben élő gondolatra vagy képes hivatkozni.
Persze, nem kérdezted meg, hogy vicc-e amit írok, de azért a 35-ös hozzászólásban a "Na ne röhögtess már. :D” rész, technikailag ugyanott van. Egyébként én sem kérdeztem meg, hogy vicc-e, mert ilyen hozzászólások után elég egyértelmű, hogy sajnos nem vicc. Miért várnék viccet egy olyan embertől, aki megnevezetlen gonosz szervezetekre hivatkozik?
De tényleg, én támogatlak, hogy fogadd el az igazságot. Hidd el, ha leküzdöd a gyűlölködést és neked is sokkal jobb lesz! Sok sikert :*
Az XDDDDDD nekem eléggé a viccnek tartás jele. Bár lehet, hogy neked ez se egyértelmű.
Ha nem az evolúciós lépcső magasabb fokának gondolod, akkor hogy is hozhattad a sétáló hallal párhuzamba a melegséget?
Miért lennének megnevezhetetlenek? Aki nem hiszi el, hogy meseországban élünk, az tudja, hogy nem a húsvéti nyuszi irányítja a világot és ezt a sok szennyet, nem az ömleszti rá az emberre. Vagy szerinted miért verik magukat a melegek a felvonulásaikon, amiről még te is elismerted, hogy többször provokatív? Majd biztos maguktól nem? :D Ezzel szégyent hozol az egyszerű melegekre, hogy ilyen lobbistákkal azonosítod őket. De mint már mondtam, a tényeken te sem változtathatsz. Szerintem az mindenkinek jó lenne, ha elfogadnád. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!