Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Homoszexuálisok! Ti amúgy mit...

Homoszexuálisok! Ti amúgy mit szeretnétek elérni, vagy kiharcolni?

Figyelt kérdés
Több évtizedes herce-hurca megy a hsz-k és a heterók közt, tüntettek, felvonultok, vadultok időnként. De ez az egész annyira összefonódott egy életellenes háttérszervezet propagandájával, hogy szinte lehetetlen már elválasztani a kettőt. És ez nektek is kárt okoz. Szóval őszintén érdekel, hogy egy átlagos hsz mit szeretne elérni.

2021. jún. 28. 13:38
 31/91 anonim ***** válasza:
100%

"Sosem lesz egyenrangú egy hetero és egy meleg."

Amennyiben szerinted egy ember értékét a szaporodóképessége határoz meg, akkor tényleg nem.

Szerintem egy ember értékét legalább ezer faktor határozza meg, amiből csak egy a szaporodóképesség

2021. jún. 30. 13:18
 32/91 A kérdező kommentje:
Előfordul igen, mint defektus. A szó legártatlanabb értelmében.
 33/91 anonim ***** válasza:
68%

"Ez az. Dobjuk ki a halat a partra. :D Mit tudja a természet."

Ha kidobjuk a partra, akkor beleavatkoztunk és ártottunk. Ha a hal random lábat növeszt, és kisétál, akkor természetes.

De ha annyira a természetesség mellett lennél, nem beszélgetnénk most itt, lévén az internet sem természetes.

"A homoszexualitás egyfajta betegség."

A WHO szerint nem. Tudjuk, a lobbi miatt, mert végülis ez az érv, ha neked, vagy a veled egy véleményen lévőknek, valami nem tetszik. :D

De egyébként a betegségeket a természet hozza, szóval ez elég nagy öngól.

"A túlnépesedés szánalmas ötletét, pedig ugyanaz az életellenes kis csoport propagálja, akik a nyomorért és a pénzrabszolgaságért felelősek."

Tudtommal a pénz(és a fizetőeszközök) sokkal hamarabb volt, mint az, hogy elindultunk volna a melegek elfogadása felé.

"Érdekes megnézni, hogy az egész mostani emberiség elférne egy USA állam területén"

Már csak az a kérdés, hogy milyen minőségben. :)

"Sosem lesz egyenrangú egy hetero és egy meleg."

Mért? Ugyanúgy dolgozó ember, ugyanúgy adnak hozzá a társadalomhoz.

"Annyiban pontosítanék, hogy az élet bizonyos területein nem lesz egyenlő egy heteróval."

Az emberek sok mindenben különböznek, pusztán a heterók is. Mégsem diszkrimináljuk az eltérések miatt a heterók rétegeit. Akkor miben másak a melegek?

"A homoszexualitás egyfajta betegség. Támadhatod a természetességet, de az mindennek az alapja." "Ahogy a betegeket is gyógyítani kell."

A betegség is a természet műve, ami a szelekciót szolgája. Az orvostudománnyal ezzel beleavatkozunk a természet rendjébe. Mégsem tartjuk rossznak pl a rák gyógyítását.

"Nem a rákra büszke valaki, hanem arra, hogy legyőzte."

Az orvoslás segítségével. Nyilván nem azt mondom, hogy aki rákos az haljon meg, mert az a természetes. De azért azt ugye vágod, hogy a melegség nem veszélyezteti az egyed életét, míg egy tényleges betegség, aminek vannak tünetei, végződhet halállal, az veszélyezteti az adott beteg életbemaradását?

"Vagy akkor ne is egyél, mert butaság."

Ez állítás nettó fszság, már bocsánat. Az, ha valaki nem eszik az veszélyezteti az életbemaradást. Az, hogy valaki meleg, attól önmagában nem fog meghalni senki.

"De apaként sosem lehet anya."

És ezt senki is nem mondta . Az van, hogy ha egy azonos nemű pár nevel egy gyereket, akkor annak a gyereknek két anyja vagy két apja van. Senki nem mondta, hogy két férfi közül az egyik az anya, és azt sem mondta senki, hogy a két nő közül az egyik apa.

És képzeld el, az intézetben meg se anyja se apja nincs csóri gyereknek, mert pl egy nevelő nem anyaként vagy apaként funkcionál. A nevelő ott dolgozik x órában, mint nevelő. Ha meg két nő vagy két férfi nevel egy gyereket ott legalább van vagy anyuka, vagy apuka. Most inkább legyen egyikből kettő és a másikból úgymond semmi, mint az, hogy az egyikből sincs semmi.

Az a baj, hogy azt az egy irreleváns érvet mantrázgatod ferdített tévhitekkel, és közösségen belül sem túl elfogadott szélsőségekkel vegyítve. Közben azzal próbálod hitelteleníteni az ellenvéleményt, hogy lobbinak titulálod, és megpróbálod alsóbbrendűnek degradálni.

34/91 A kérdező kommentje:
És pontosítottam is nem igaz? Nem kell kiforgatni a szavaimat. Viszont olyan természetesnek tekinteni mint egy heterót sosem lehet. És mintha főleg ezt akarnák elérni.
2021. jún. 30. 13:20
 35/91 A kérdező kommentje:
Te meg kiforgatod amit írok szélsőséges módon és próbálod bemagyarázni, hogy a homoszexualitás egy feljebb evolúciós szint. Na ne röhögtess már. :D
2021. jún. 30. 13:23
 36/91 A kérdező kommentje:
Te meg azt mantrázod, hogy el kell vetni. Sajnos ismerős ez a mentalitás... Vessünk el mindent. Aztán csodálkozunk, hogy egy ilyen aberrált világban élünk.
2021. jún. 30. 13:25
 37/91 A kérdező kommentje:
Igen a természet diszfunkciója. Ezzel elismerted amit írtam. Örülök. :)
2021. jún. 30. 13:26
 38/91 anonim ***** válasza:
91%

"És pontosítottam is nem igaz?"

Arra is reagáltam, nem igaz? :)

Írtad, hogy az élet bizonyos területein nincs egyenlőség. Én meg írtam, hogy de az a heterók közt sincs meg és mégsem diszkriminálunk egyes heteroszexuális rétegeket.

Illetve, hiába a pontosítás, ha utána jön a.... "Viszont olyan természetesnek tekinteni mint egy heterót sosem lehet."

Ezt a sort meg lehetne azzal folytatni, hogy egy szimpla heterót nem lehet olyan természetesnek tekintetni, mint aki minél gyorsabban potyogtatja az utódot, aztán lehet folytatni, hogy de az se olyan természetes, mint aki mit tudom én egy törzsben él, ami vadászattal tartja fenn magát. Lehet viszonyítgatni, hogy mi az ami természetes és még annál is természetesebb, csak ez visszafejlődést jelentene, ha tényleg mindenben ezt csinálnánk, és megint ott lennénk hogy vadászat, gyűjtögetés, vándorlás, szülőnként minimum 10 gyerek, hogy minél nagyobb legyen az esély, hogy felnőjön akár egy is.

2021. jún. 30. 13:30
 39/91 A kérdező kommentje:
Semmivel nem sikerült alátámasztanod, hogy a természet az alapja mindennek. És vannak olyan törvényei, amiket ha össze is töröd magad meg a lobbista társaid, akkor sem fogsz tudni felülírni. És ez jól is van így. :)
2021. jún. 30. 13:30
 40/91 A kérdező kommentje:
nem alapja * bocsi mielőtt betámadsz
2021. jún. 30. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!