Homoszexuálisok! Ti amúgy mit szeretnétek elérni, vagy kiharcolni?
Figyelt kérdés
Több évtizedes herce-hurca megy a hsz-k és a heterók közt, tüntettek, felvonultok, vadultok időnként. De ez az egész annyira összefonódott egy életellenes háttérszervezet propagandájával, hogy szinte lehetetlen már elválasztani a kettőt. És ez nektek is kárt okoz. Szóval őszintén érdekel, hogy egy átlagos hsz mit szeretne elérni.2021. jún. 28. 13:38
91/91 anonim válasza:
Persze h unalmas mert ez hülyeség. Képzeld én elég sok hetero párt láttam. Sőt oviban jöttek a gyerekekért a hetero szüleik... Apa anya.. És mégis meleg lettem. Lehet.. H ez nm befolyásolható, képzeld. Sosem láttam még előben meleg párt vagy meleg embereket mielőtt rajottem volna arra h leszbi vagyok. Filmben is max megemlitettek h vannak melegek aztán ennyi. Mégis az lettem, nahát!
Minek tetted fel a kérdést ha nm akarod h válaszoljanak? És ha nm nézed meg a videot az csak rólad mond el dolgokat. Kérdeztél valamit... Bocsánat állítottál valamit és válaszul küldtem rá egy videót. Egy embertől aki meleg és történtek vele is ilyen dolgok. Miért nm nézed meg? Mondasz valamit én válaszolok, tessék megnezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!