Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi van a mai fiatalok egy...

Mi van a mai fiatalok egy részével, hogy egy csavart nem tudnak becsavarni?

Figyelt kérdés

Hogy létezik, hogy egy 20+ éves fiatalember nem tud csavarozni, emelni, csomagolni, teljesen életképtelen? Gyári munkahelyen találkoztam ilyennel. Ezek mellett teljesen zárkózott, félénk. Az ilyen fiatalok, hogy fognak a lábukra állni, önállókká válni, ha nem lesz már mellettük szülő? Ti tapasztaltatok már ilyet?

N/40

2021. jún. 27. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
77%

Tuti bejött neked az a gyerek, és az anyja akartál volna lenni aki megneveli, csak nem jött össze.

Azért elfantáziálgattál róla nem?

2021. júl. 4. 17:34
 82/87 anonim ***** válasza:
Ha nem zavar jelentettem a kérdésed mivel ez rohadtul provokatív rá akarod erőltetni másra az "igazad" és mellé ócsárolod a fiatal gemerációt szép egy 40 éves "nőtől"
2021. júl. 11. 13:08
 83/87 anonim ***** válasza:
100%

Én 18 éves vagyok és tudok csavarozni😂😂

Egyszer mikor nem indult a robogója a tesómnak, mentem segíteni neki. Odajött egy 40-45 körüli csávó kérdezősködni hogy tud-e segíteni. Megkérdezte hogy miért nem toljuk be? Hát... Mondom mert robogót nem lehet, a röpsúlyos kuplung miatt nem hajt vissza🤷‍♂️

Másik eset: mikor megvettük a tesóm motorját, az eladó nem adta hozzá az aksit. Előttünk kezdte el kiszerelni. Az még elnézhető neki hogy nem tudta ránézésből hogy 10 villáskulcs kell, de amikor rossz irányba kezdte el meglazítani az anyát.... Amúgy ő is 40 körül lehetett...

Na szóval: Mi van a 40-es korosztály egy részével hogy egy csavart nem tudnak becsavarni?

2021. júl. 14. 21:15
 84/87 anonim ***** válasza:
100%
83# figyeld meg nemsokára jön az hogy mit általánosítassz
2021. júl. 15. 10:46
 85/87 anonim ***** válasza:
#84 Akkor majd leírom párszor, csupa nagy betűvel hogy: egy részével...
2021. júl. 15. 13:20
 86/87 anonim ***** válasza:
100%
Lehet segít aztán kitudja lehet támadásnak veszi ha egyártalán megnézi
2021. júl. 15. 13:41
 87/87 anonim ***** válasza:
100%
Na és nem meg mondtam nem nézte meg szerintem már a accountját is törölte vagy tiltották kitudja de egy idiótával kevesebbaz oldalon
2021. okt. 15. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!