Mi van a mai fiatalok egy részével, hogy egy csavart nem tudnak becsavarni?
Hogy létezik, hogy egy 20+ éves fiatalember nem tud csavarozni, emelni, csomagolni, teljesen életképtelen? Gyári munkahelyen találkoztam ilyennel. Ezek mellett teljesen zárkózott, félénk. Az ilyen fiatalok, hogy fognak a lábukra állni, önállókká válni, ha nem lesz már mellettük szülő? Ti tapasztaltatok már ilyet?
N/40
Tuti bejött neked az a gyerek, és az anyja akartál volna lenni aki megneveli, csak nem jött össze.
Azért elfantáziálgattál róla nem?
Én 18 éves vagyok és tudok csavarozni😂😂
Egyszer mikor nem indult a robogója a tesómnak, mentem segíteni neki. Odajött egy 40-45 körüli csávó kérdezősködni hogy tud-e segíteni. Megkérdezte hogy miért nem toljuk be? Hát... Mondom mert robogót nem lehet, a röpsúlyos kuplung miatt nem hajt vissza🤷♂️
Másik eset: mikor megvettük a tesóm motorját, az eladó nem adta hozzá az aksit. Előttünk kezdte el kiszerelni. Az még elnézhető neki hogy nem tudta ránézésből hogy 10 villáskulcs kell, de amikor rossz irányba kezdte el meglazítani az anyát.... Amúgy ő is 40 körül lehetett...
Na szóval: Mi van a 40-es korosztály egy részével hogy egy csavart nem tudnak becsavarni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!