Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi van a mai fiatalok egy...

Mi van a mai fiatalok egy részével, hogy egy csavart nem tudnak becsavarni?

Figyelt kérdés

Hogy létezik, hogy egy 20+ éves fiatalember nem tud csavarozni, emelni, csomagolni, teljesen életképtelen? Gyári munkahelyen találkoztam ilyennel. Ezek mellett teljesen zárkózott, félénk. Az ilyen fiatalok, hogy fognak a lábukra állni, önállókká válni, ha nem lesz már mellettük szülő? Ti tapasztaltatok már ilyet?

N/40

2021. jún. 27. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 A kérdező kommentje:
Igen van elég tapasztalatom és látom a korosztályotok egy része teljesen életképtelen, lehet ezen megsértődni meg minden másba bele kötni, hogy eltereld a téma lényegét, de ez a tényeken nem fog változtatni, sem rajtatok nem segít :D Nem az én bajom, csak dolgoznom ne kelljen ilyenekkel, anyám asszony katonái 20+évesen szégyenek vagytok. Tyutyujgatni kell egy részeteket, tisztelet a kivételnek, ők nem is veszik magukra, ti azért vagytok még itt, mert magatokra ismertetek :D Xar ügy
2021. júl. 1. 10:48
 72/87 anonim ***** válasza:
100%

"korosztályotok" az előbb még a hiszonéves korosztályról írtál, most meg már az én korosztályomról? Meg a többi hozzászólóét is tudod?

Végülis sok értelme nem volt a "kérdésednek". Egyetlen 1 pipás hozzászóló értett veled egyet, mindenki más leírta, hogy mekkora hülyeséget írsz és még jól le is járattad magadat, hogy 40 éves nőként ennyire egyszerű vagy.

2021. júl. 1. 11:11
 73/87 A kérdező kommentje:

20on évesekről van szó, ha te ennyire itt vagy és vitázol velem, feltételezem, hogy ez a korosztály vagy és nem 40+os, mert valószínű értenéd miről írok, főleg, ha gyárban dolgoznál.Attól hogy az itt lévőtök többsége életképtelen és ti egyenlően egyet értetek egymással, arról nem én tehetek. Azért szidtok, mert fáj az igazság. Túl egyszeű, túl ilyen, olyan vagyok. És ti? Mik vagytok? Egy gyárban milyen embernek kéne lenni? 5 diplomás, 10 nyelven beszélő professzor? Nekem sosem voltak ilyen vágyaim, hogy okoska legyen, egyszerű életre vágytam, nem kell több. És egy fiatalembertől is egyszerű dolgokat várnak el nem bonyolult, se fizikailag, sem szellemileg, ha ezt a mércét sem ütik sokan, akkor arról ki tehet?Miért baj az, hogy ez ledöbbent és felmerül egy ilyen kérdés? Ti egyből csak támadni tudtatok, én vagyok a xar, az életképtelen, a tanulatlan stb. Miközben az égadta a világon semmit nem tudtok rólam, nem ismertek de szidtok.

Persze hogy sok értelme nem volt a kérdésemnek, mivel főleg fiatalok vannak fenn és sokan kapásból magukra veszik a témát, magukra ismernek. Nem fogják azt válaszolni, hogy gépeznek egész nap és nagy ívben xartak a szüleik rájuk és őket sem érdekelte és érdekli őket semmi. És nem érdekliőket a jövő, mert a mának élnek, ezt valóban gáz volna bevallani. Meg amúgy is anyuci, apuci megold mindent helyettük. Egyszerűbb a kérdést feltevő vén klímaxost :D capulni, mert ő az ostoba hogy juthatott ilyen kérdés az eszébe. Nem értem minek van ez az oldal egyáltalán, mert csak egymás szidása megy, alig látok itt egy, két kérdésnél normális válaszokat. Nevetséges. De nem baj. Ezek vagytok ti akik ide kommentelgettek, kötekedtek, okoskodtok, de hasznos dolgot, ősznteséget azt már nem, nem az nem megy.

2021. júl. 1. 11:54
 74/87 anonim ***** válasza:
0%

""korosztályotok" az előbb még a hiszonéves korosztályról írtál, most meg már az én korosztályomról? Meg a többi hozzászólóét is tudod?"

Nem érted te ezt. Ha nem értesz egyet a kérdező hipotézisével a 20-on évesekről, akkor te csak is 20-on éves lehetsz, aki magára ismert. Nem lehetsz idősebb. Az kizárt. Legalább is a kérdező egyszerű elméjében így mennek a dolgok.

2021. júl. 1. 12:28
 75/87 anonim ***** válasza:
7%

"Nekem sosem voltak ilyen vágyaim, hogy okoska legyen, egyszerű életre vágytam, nem kell több."

Az egyszerűségedet elég hamar sikerült demonstrálni. De akkor miért akarsz most mégis okoskodni? Nem kell neked megfejteni itt a generációkat, hagyd ezt az okoskákra.

2021. júl. 1. 12:39
 76/87 anonim ***** válasza:
71%

"feltételezem" látod nagyon tévedsz, úgyhogy ne feltételezgess, mert azt is csak feltételezed, amit a huszonévesekről gondolsz. Nem, az, hogy találkoztál 3-4-10 huszonévessel, az nem jelenti azt, hogy mind ugyanolyan, ahogyan nem minden 40es olyan, mint te - szerencsére.

"Ti egyből csak támadni tudtatok" Szóval nem te kezdted azzal, hogy a huszonévesek ilyenek meg olyanok, hanem mi "támadtunk" téged? Ha 40 évesen ennyire rossz a memóriád, akkor javaslom egy orvos felkeresését.

"főleg fiatalok vannak fenn" megint feltételezel. Te se vagy fiatal.

"Nem értem minek van ez az oldal egyáltalán" azt látom, hogy nem érted... Azért van, hogy értelmes kérdésekre értelmes válaszokat kapjanak az emberek. Vagy ha valaki nem ért egyet a másikkal, akkor elmondja, hogy ezért meg azért nem ért vele egyet.

"ősznteséget azt már nem" ahhoz képest pont az a bajod, hogy azt kaptál.

2021. júl. 1. 13:56
 77/87 anonim ***** válasza:
71%
Haha. A kérdező itt nagy helyeselésekre számított, hogy hát milyenek már ezek a mai fiatalok. Helyette senki sem ért vele egyet és mindenki idiótának nézi. Most meg meg van ezért sértődve. :D
2021. júl. 1. 16:19
 78/87 anonim ***** válasza:
53%
Ne általánosíts, én is írjak rólad egy kérdést, hogy miért vannak ilyen elégedetlen, kiégett, fa##na nők változó korban?
2021. júl. 1. 20:19
 79/87 A kérdező kommentje:
Jól van, maradjunk annyiban hü.lyék vagytok, sziasztok, nem folytatom tovább a beszélgetést veletek. Okoskodjatok tovább magatoknak. Azért vagytok napok óta ezen fennakadva és irkáltok még mindig ide, mert magatokra ismertetek :D Sajnállak titeket életképtelenkéim. El sem olvasom amiket az utolsó hozzászólásom után írtatok az ezutániakat meg főleg nem, úgyhogy anyukátoknak írogathatjátok :D Ficsúkák
2021. júl. 2. 07:06
 80/87 anonim ***** válasza:
35%

Nem tudom, trollkérdés-e, de igazából lényegtelen is, mert tényleg léteznek olyan emberek, mint a kérdező:

a kérdező tipikusan olyan 40 éves proli, aki sokszorosan túlbecsüli a saját képességeit (még írni, fogalmazni sem tud normálisan, és borzasztóan gyerekes) és azzal kábítja magát,h sokkal jobb, mint a fiatalok :D

szerencsére ma már mérnöki területen dolgozom, de anno voltak elég érdekes munkahelyeim.

nos ezeken a helyeken jellemzően nyelveket nem beszélő szög egyszerű 40 felettiek voltak, akik mind sokkal többre tartották magukat, mint a fiatalok:D

a kedvencem egy 50 év körüli 110 kg-os irodista nő volt (természetesen nyelvtudás nélkül, középfokú végzettséggel), aki posztoltak ki a fészen a "lusta a fiatalok" baromságokat, ő, aki 10-20 éve 100 kg felett volt :D

2021. júl. 2. 07:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!