Mi van a mai fiatalok egy részével, hogy egy csavart nem tudnak becsavarni?
Figyelt kérdés
Hogy létezik, hogy egy 20+ éves fiatalember nem tud csavarozni, emelni, csomagolni, teljesen életképtelen? Gyári munkahelyen találkoztam ilyennel. Ezek mellett teljesen zárkózott, félénk. Az ilyen fiatalok, hogy fognak a lábukra állni, önállókká válni, ha nem lesz már mellettük szülő? Ti tapasztaltatok már ilyet?
N/40
2021. jún. 27. 12:15
41/87 anonim válasza:
Ez az "egy részével" olyan, mintha a te írásod alapján arra a következtetésre jutnék, hogy a 40 éves nők egy része nem tud általános iskolás szinten se helyesen írni meg fogalmazni.
Biztosan van olyan, hiszen itt vagy te példának, de azért nem hiszem, hogy ez lenne a jellemző.
42/87 JosieMckur válasza:
Nyugodtan, biztosan van értelmesebb elfoglaltság is mint a gyakori kérdésekre kiírni egy kérdést, hogy a klimaxos feszültségeidre kapj egy kis onmegerositest.
43/87 JosieMckur válasza:
40: Ja csak van aki az eszebol és a kepessegeibol el aki ha el is vesztené az állását 100 másik helyről kapkodnanak érte és nem csupán abból el hogy képes A-bol B-be attenni egy dobozt. Akkor ne csodálkozz hogy felvesznek helyetted egy csimpánzt.
44/87 anonim válasza:
40-es vagyok, majd te is megtanulod hogy a munka vilagában nem a tudás számit, és nem a szakértelem. Sok diplomás csimpánz is lecserélhető egy másik diplomás csimpánzra, ha utóbbinak nagyobb a "lobby" ereje.
45/87 JosieMckur válasza:
Jajaja, biztos sok csimpánz felelős évi 20-30 millió dolláros költségvetésert és stratégiai tervezésért ami év végére nulla lenne ha én úgy döntenek hogy holnap nem megyek be dolgozni. Azért mert a családban a közigazgatást végzett ügyintéző Hajnika nálatok a non plus ultra karrierista meg léteznek komoly szaktudással és palyaval rendelkező emberek is az országban.
46/87 anonim válasza:
45-ös majd egyszer felébredsz de az lehet fájni fog. Szted egy olyan orszagban ahol egy gázszerelő elérhette azt amit, az ne volna ugyanigy a munka világában?
47/87 anonim válasza:
Lolo nem gazszerelessel erte el azt, amit :)
48/87 anonim válasza:
Nem mondod! És ezek után sem érted a mondanivalóm lényegét???
49/87 anonim válasza:
Szerintem nagyrészt a szülők okolhatók akik nem foglalkoztak eléggé a gyerekkel,betették elé a TV-t hogy kussba legyen és tinédzser korában nem terelték jó irányba.Persze a gyerek is részt játszik ebben de amilyen szűlők vannak manapság...
50/87 JosieMckur válasza:
46: rosszpélda, mert jelenleg a közbeszerzésben sajnos nem a szaktudas vagy a versenyképesség a döntő tényező, hanem a politikai kapcsolatrendszer. A versenyszférában ez fordítva van, itt a teljesítmény számít, én se azért vagyok ott ahol mert a főnök régi pecas haverja vagyok, hanem mert magas a hozzáadott ertekem a cégnek. De gondolom ezt a sor mellől nehéz látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!