Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi van a mai fiatalok egy...

Mi van a mai fiatalok egy részével, hogy egy csavart nem tudnak becsavarni?

Figyelt kérdés

Hogy létezik, hogy egy 20+ éves fiatalember nem tud csavarozni, emelni, csomagolni, teljesen életképtelen? Gyári munkahelyen találkoztam ilyennel. Ezek mellett teljesen zárkózott, félénk. Az ilyen fiatalok, hogy fognak a lábukra állni, önállókká válni, ha nem lesz már mellettük szülő? Ti tapasztaltatok már ilyet?

N/40

2021. jún. 27. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 JosieMckur ***** válasza:
72%

“ Ezek szerint a ti értékeitek szerint ez egy teljesen normális dolog, hogy életképtelen a mai 20on éves korosztály. ”

“ továbbra sem ÁLTALÁNOSÍTOK!!!!!!!!!”

Az egyik posztodban kijelented hogy életképtelen egy egész korosztály, aztán benyogod hogy te “nem ÁLTALÁNOSÍTASZ!!!44”. Hogy is van ez?

Áruld már el, hogy milyen statisztikai metódust hasznaltal a hipotézisvizsgalatodhoz? Hogy készült a reprezentatív mintavételed? Milyen módszerrel sikerült az elvi hibáktól semlegesíteni a vizsgalatod? Ja hogy a szubjektív és szelektív tapasztalataidra hagyatkozva hoztál egy alaptalan következtetést, mert boldogsággal tolt el, ha 40 évesen szidhatod a fiatalabbakat?

2021. jún. 27. 15:31
 32/87 A kérdező kommentje:
32esa "Mi van a mai fiatalok egy részével"? EGY RÉSZÉVEL, EGY RÉSZÉVEL, EGY RÉSZÉVEL
2021. jún. 27. 15:34
 33/87 anonim ***** válasza:
91%
Ez van ha fiatalabb pasikra vágyik, de azokat nem érdekli. Fogadd el, hogy megöregedtél és már csak a jól csavarozó, kőműves dekoltázsos, TV előtt sörözős "élénk, energikus" 40-50-esekkel kell beérned.
2021. jún. 27. 15:35
 34/87 anonim ***** válasza:
90%
Ez az alapitvanyi iskolas troll noi alteregoja?
2021. jún. 27. 15:36
 35/87 anonim ***** válasza:
87%
Mielőtt leírod még néhányszor, hogy EGY RÉSZÉVEL, javasolnám próbáld meg elolvasni korábbi hozzászólásodat (igen, tudom, nem könnyű olvasmány), pl. azt, amiben azt írtad, hogy "életképtelen a mai 20on éves korosztály". "EGY RÉSZÉVEL" nélkül.
2021. jún. 27. 15:37
 36/87 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező! Hagyd őket! Csak szájhősök a sejhajukon tojáshéjjal. Teljesen igazad van abban, hogy minek jelentkezik valaki olyan állásra, amit nem képes elvégezni.
2021. jún. 27. 15:38
 37/87 A kérdező kommentje:
34 :D Hát te hül.ye vagy, nem vagyok egyedül nyugi! És köszönöm egészségileg rendben vagyok, jókat kirándulok meg minden, tökéletes asex is és a 40es 50es korosztály ba is bizony vannak ám sexi palik :) Nem úgy mint az ilyen el... fiatalok egy nő nincs aki a közelébe menne, ha már itt tartunk. Veletek vannak a gondok EGY RÉSZETEKKEL, fiatalság EZEN RÉSZÉVEL? MERT ISMERHETTEM MEG NAGYON IS TALPRAESETT FIATALT IS, képzeljétek el :O
2021. jún. 27. 15:39
 38/87 JosieMckur ***** válasza:
79%

Megismétlem újra hogy mit írtál:

“ Ezek szerint a ti értékeitek szerint ez egy teljesen normális dolog, hogy életképtelen a mai 20on éves korosztály. “

Vajon mennyire életképes lehet az, aki a saját mondatát nem képes értelmezni?

És mi a fene értelme van annak, hogy valaki azt mondja, hogy életképtelen a huszonévesek egy része? Ez olyan mint ha azt mondanám, hogy a barna hajúak egy része az nem tud elszámolni kettőig. Hat ja biztosan van olyan aki nem tud. De szőke hajú is. Mit is akarok én ezzel mondani?

2021. jún. 27. 15:40
 39/87 A kérdező kommentje:
37es köszi! Igazad van, én vagyok a hül.ye, hogy gyerekeknek felülök :D Lépek is innen inkább, ebből a fertőből.
2021. jún. 27. 15:41
 40/87 anonim ***** válasza:
59%
37-es vagyok. Tényleg hagyd őket, most még azt hiszik minden szép és jó a munka világában... majd rájönnek milyen az, amikor ők pl alkalmasak volnának az adott munkakörre, de kirakják őket mert xyz bárgyú rokonának kell az állás.
2021. jún. 27. 15:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!