Mi van a mai fiatalok egy részével, hogy egy csavart nem tudnak becsavarni?
Hogy létezik, hogy egy 20+ éves fiatalember nem tud csavarozni, emelni, csomagolni, teljesen életképtelen? Gyári munkahelyen találkoztam ilyennel. Ezek mellett teljesen zárkózott, félénk. Az ilyen fiatalok, hogy fognak a lábukra állni, önállókká válni, ha nem lesz már mellettük szülő? Ti tapasztaltatok már ilyet?
N/40
Ki beszélt rólad? Hol olvastad azt, hogy te nem tudsz főzni? És ha én olyanokkal találkoztam, akik 20+ éves nő létükre nem tudnak főzni és ezért én azt mondom, hogy a 20+ éves nők egy része még főzni se képes, hogyan akarnak így gyereket nevelni, meg a férjükre főzni azzal mi a baj, ha te elvárod, hogy a mai fiatalok csavarozgatni tudjanak? Láttál 3-4-10 huszonévest, aki betanított munkára jelentkezett, nem tudott csavarozni és ebből leszűrted, hogy a mai huszonéves korosztály életképtelen... Hát gratulálok! :)
Ha már valamiért ez a csavarozás nálad az életképesség mércéje, akkor az nem jutott eszedbe, hogy a csavarozást honnan kellene megtanulniuk? Mondjuk az apjuktól? És ha nem tanította meg nekik az apjuk a csavarozás tudományát, akkor talán nem a huszonéves fiatalokkal van a baj, hanem a 40-50 éves apákkal?
Remélem találsz majd olyan pasit, aki nagyon jó csavarozásban, de a pénzügyekhez fogalma sincs, életében utoljára az általános iskolai kötelező olvasnmányokat olvasta el és abból all a napja, hogy a TV előtt ül sörrel a kezében. Viszont ha csavarozni kell valamit, akkor abban szuper! :)
Honnét kéne ezeket?
Amúgy te pl tudsz mondjuk konnektort cserélni?
"Ezek szerint a ti értékeitek szerint ez egy teljesen normális dolog, hogy életképtelen a mai 20on éves korosztály. Gratulálok, ti tudjátok."
Mondom én, attól, hogy saját egyszeri tapasztalatod alapján tényként állítasz be egy hamis dolgot, attól az még hamis marad.
Ez most olyan mintha azt mondanám, hogy beteg a 40-50-es generáció, mert olyan retardáltakból áll, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!