Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi van a mai fiatalok egy...

Mi van a mai fiatalok egy részével, hogy egy csavart nem tudnak becsavarni?

Figyelt kérdés

Hogy létezik, hogy egy 20+ éves fiatalember nem tud csavarozni, emelni, csomagolni, teljesen életképtelen? Gyári munkahelyen találkoztam ilyennel. Ezek mellett teljesen zárkózott, félénk. Az ilyen fiatalok, hogy fognak a lábukra állni, önállókká válni, ha nem lesz már mellettük szülő? Ti tapasztaltatok már ilyet?

N/40

2021. jún. 27. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
81%

Ki beszélt rólad? Hol olvastad azt, hogy te nem tudsz főzni? És ha én olyanokkal találkoztam, akik 20+ éves nő létükre nem tudnak főzni és ezért én azt mondom, hogy a 20+ éves nők egy része még főzni se képes, hogyan akarnak így gyereket nevelni, meg a férjükre főzni azzal mi a baj, ha te elvárod, hogy a mai fiatalok csavarozgatni tudjanak? Láttál 3-4-10 huszonévest, aki betanított munkára jelentkezett, nem tudott csavarozni és ebből leszűrted, hogy a mai huszonéves korosztály életképtelen... Hát gratulálok! :)

Ha már valamiért ez a csavarozás nálad az életképesség mércéje, akkor az nem jutott eszedbe, hogy a csavarozást honnan kellene megtanulniuk? Mondjuk az apjuktól? És ha nem tanította meg nekik az apjuk a csavarozás tudományát, akkor talán nem a huszonéves fiatalokkal van a baj, hanem a 40-50 éves apákkal?

Remélem találsz majd olyan pasit, aki nagyon jó csavarozásban, de a pénzügyekhez fogalma sincs, életében utoljára az általános iskolai kötelező olvasnmányokat olvasta el és abból all a napja, hogy a TV előtt ül sörrel a kezében. Viszont ha csavarozni kell valamit, akkor abban szuper! :)

2021. jún. 27. 15:06
 22/87 JosieMckur ***** válasza:
84%
Vicces az, hogy egy egész korosztályt képes vagy megbélyegezni életképtelenkent, úgy hogy egy betanított biorobot vagy. Lehet hogy nem a gyári munkásokat kene példának venni, ahova nem éppen a legmagasabb intelligenciával rendelkező emberek mennek.
2021. jún. 27. 15:07
 23/87 A kérdező kommentje:
17es! Ez most hogy jön már megint ide???????????? Örülj magadnak, te valamiben jó vagy, életképes vagy. Az aki gyárba jön, egy egyszerű, betanított munkára, annak nincs diplomája, nem ért a pénzügyekhez, nincs programozói tudása, nem doktorált le, max. egy érettségije van. nem is várnak el sokat, de aki ezt a keveset sem képes megtanulni, elsajátítani, hogy egy terméket hogyan kell összecsavarozni, tizedjére mutatnak, magyaráznak el valamit és még mindig nem tudja, azzal mi lesz? nűNem 3-4 fiatalról beszélek és továbbra sem ÁLTALÁNOSÍTOK!!!!!!!!!
2021. jún. 27. 15:08
 24/87 A kérdező kommentje:
21es feljebb válaszoltam
2021. jún. 27. 15:10
 25/87 anonim ***** válasza:
75%

Honnét kéne ezeket?

Amúgy te pl tudsz mondjuk konnektort cserélni?

2021. jún. 27. 15:11
 26/87 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit hagyjuk a témát, nem tudtok szöveget értelmezni, nem a korosztályt szidom, csak egy részét, mit nem fogtok fel ezen? 20on évesek "Mi van a mai fiatalok egy részével?" Nem az egész korosztályról beszélek ti értetlen de.bilek! De ha már itt elakadtok és ennyire véditek magatokat és semmihez sem értéseteket, akkor azt mondom rendben ti dolgotok, hagyjuk a témát. Nevetségesek vagytok, mert nem értitek mit kérdezek és nem a kérdésre válaszoltok, hanem össze vissza magyaráztok egészen másról. Nem lehet itt normálisan beszélgetni, mert tele van a gyk veletek.... Sziasztok! További jó okoskodást. Én meg megtartom magamnak a véleményemet rólatok egy részetekről, de ezt sem értitek úgysem :D
2021. jún. 27. 15:15
 27/87 anonim ***** válasza:
29%
"továbbra sem ÁLTALÁNOSÍTOK!!!!!!!!!" Szóval az nem általánosítás, hogy "életképtelen a mai 20on éves korosztály", se az, hogy "Nemő az egyetlen. Egy 40-50 év közötti férfi élénkebb, energikusabb mint egy 20on éves" és az sem, hogy "beteg a generáció egy része"?
2021. jún. 27. 15:17
 28/87 anonim ***** válasza:
63%
Bírom, amikor az iskolázatlan, pletykás betanított munkás jön ide rinyálni, mert a 60 nyanya közé felvettek egy kant, aki nem úgy ugrál, ahogy a tyúkok szeretnék….
2021. jún. 27. 15:18
 29/87 anonim ***** válasza:
71%

"Ezek szerint a ti értékeitek szerint ez egy teljesen normális dolog, hogy életképtelen a mai 20on éves korosztály. Gratulálok, ti tudjátok."

Mondom én, attól, hogy saját egyszeri tapasztalatod alapján tényként állítasz be egy hamis dolgot, attól az még hamis marad.

Ez most olyan mintha azt mondanám, hogy beteg a 40-50-es generáció, mert olyan retardáltakból áll, mint te.

2021. jún. 27. 15:20
 30/87 A kérdező kommentje:
29es ti vagytok a retar.dáltak, hogy egy egyszerű betanított munkára is képtelenek vagytok és ti hordjátok fenn az orrotokat, anyuci, apuci nélkül éhen halnátok mind. Valóban büszkék lehettek magatokra!
2021. jún. 27. 15:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!