Mi van a mai fiatalok egy részével, hogy egy csavart nem tudnak becsavarni?
Figyelt kérdés
Hogy létezik, hogy egy 20+ éves fiatalember nem tud csavarozni, emelni, csomagolni, teljesen életképtelen? Gyári munkahelyen találkoztam ilyennel. Ezek mellett teljesen zárkózott, félénk. Az ilyen fiatalok, hogy fognak a lábukra állni, önállókká válni, ha nem lesz már mellettük szülő? Ti tapasztaltatok már ilyet?
N/40
2021. jún. 27. 12:15
61/87 anonim válasza:
Nem őt védjük, hanem téged nézünk ostobának. Nem csoda, hogy 40 éves korodra is csak alacsony hozzáadott értékű gyári munkáig vitted. Remélem nyugdíjig még kihúzod anélkül, hogy lecserélnének egy robotra.
62/87 A kérdező kommentje:
Ostoba az aki a másikat lenézi úgy hogy semmit nem tud róla, ti vagytok ostobák, mert rólam semmit nem tudtok! A munkakörömet sem tudjátok és semmit, mire fel ítélkezel. Én arra amit látok és tapasztalok, te nem ismersz hül.ye gyerek.
2021. jún. 29. 09:59
63/87 A kérdező kommentje:
Jah és nagyon is véditek, mert magatokra ismertek. Gyerekek vagytok
2021. jún. 29. 09:59
64/87 anonim válasza:
Szerinted mi vagyunk gyerekek, de te viselkedsz úgy, mint egy gyerek?
65/87 A kérdező kommentje:
Ismersz? Találkoztunk már? Ki vagy?
2021. jún. 30. 06:31
66/87 anonim válasza:
Fúú. Másban a szálkát is, magában a gerendát se tipikus esete.
67/87 anonim válasza:
A hozzászólásaidban úgy viselkedsz, mint egy gyerek.
69/87 A kérdező kommentje:
Ti vagytok megsértődve mint egy kisgyerek, mert magatokra ismertek, erről nem én tehetek, nem én viselkedek gyerekként, én csak leírtam a tapasztalataimat, arra valóban meg lehet sértődni, nem az én szegénységi bizonyítványom, de főleg nem az én életem :) Hál Istenek!
2021. júl. 1. 08:26
70/87 anonim válasza:
Elég sok tapasztalatod lehet, ha megállapítottad, hogy ""életképtelen a mai 20on éves korosztály"
Ugyebár azon, hogy helyesen nem tudsz írni 40 éves létedre, nem lepődik meg senki a szöveged után, de ha 400 éves lennél, akkor se ismerhetnéd az összes huszonévest, szóval ennyit ér a "tapasztalatod" meg amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!