Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Proli vagyok vagy ez rendben...

Proli vagyok vagy ez rendben van? N

Figyelt kérdés

Nem a mennyiséget nézem hanem a minőséget cipő ruha táska. De ha ugyanaz a minőség nagyon jó anyagból rendesen van megvarrva és 2200Ft konkrétan a Pepcoban akkor nem a Bershkaban fogom megvenni 15-20 ezerért a Jeggingset vagy egy felsőt. Nem gáz szerintem de mégsem dicsekszem ezzel. Ha ki is tudom fizetni a 22 000 Ft os farmert de ugyanolyan tényleg jó anyagból van nem az ami szétfeslik van a Pepcoban vagy a Kikben akkor nem veszem meg a drágábbat. Sok ilyen apróság van de kínais műbőrtáska helyett én is idén bőrt vettem ami drágább de az biztos tovább bírja és szebb. De ezen a Jeggingsen (belebújós farmerszerű nadrág ami nem cicagatya) elgondolkoztam hogy mennyire proli vagy sem.

Másik: az emberek miatt akik zavarnak nem szívesen járok nyilvános étterembe kajáldába moziba mert zavar a többi ember. :D Párommal alig megyünk olyan helyre ahol emberek vannak többen mert egyszerűen zavarnak minket a nyugalmunkban.

Nem leszólni akarom a Pepcot vagy a Kik boltokat pont hogy nekem is a ruháim 70%a onnan van és jól néznek ki. Na azért mindent én se veszek meg mert néha ízléstelen a kínálat..akkor várok.

Bijoue-t ritkán hordok az ezüstöt vagy az aranyat szoktam.

2020. aug. 28. 12:13
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

Az igen utolso 😀 de jo ertelemben.

Nem nagy az egom..hova legyen nagy vagy mire a pepcos nadragra meg a deichmannos edzocipomre? :D Mondjuk markaorult se vagyok mert akkor amikor engedte a penztarcam a salamanderbe mentem volna be ami azert horror draga de neha beleferne. Megis a CCCbe kotottem ki..😱

2020. szept. 3. 22:42
 52/57 anonim ***** válasza:
Rendben van.
2020. szept. 14. 20:35
 53/57 anonim ***** válasza:
40%
Am én ruha/hosszú felső alá cicagatyat hordok amit auchanbe veszek 2000 Ftert😂
2020. szept. 14. 20:42
 54/57 A kérdező kommentje:
Aa ez megnyugtató :))) mert én is időnként.
2020. szept. 15. 12:29
 55/57 anonim ***** válasza:
60%
Ja többen csinaljak akkor nem proli?
2020. szept. 16. 07:43
 56/57 A kérdező kommentje:
De egy kicsit. De végülis inkább ez inkább MI. Mintha hányásig innánk a "köműves actimel-t" és gyufáról gyújtanánk cigit vagy egyetlen hobbink a munka utáni TV zés lenne. --> nem így van! Így inkább az mint ezek. Szóval vannak oktávjai a proliságnak. Néhány ruhadarabtól egészen a matt részegségig és a proli napi rutinig..rengeteg oktáv van. Így csak néha és csak picurit vagyunk prolik. De aki csak Chanel-t hordd annak mindenki más proli.
2020. szept. 16. 08:15
 57/57 anonim ***** válasza:
Azért a Chanel és a fast fashion jegging között bőven van átmenet, de te úgyis a mennyiségre mész, szóval hiába is magyarázzuk.
2020. szept. 16. 11:49
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!