Proli vagyok vagy ez rendben van? N
Nem a mennyiséget nézem hanem a minőséget cipő ruha táska. De ha ugyanaz a minőség nagyon jó anyagból rendesen van megvarrva és 2200Ft konkrétan a Pepcoban akkor nem a Bershkaban fogom megvenni 15-20 ezerért a Jeggingset vagy egy felsőt. Nem gáz szerintem de mégsem dicsekszem ezzel. Ha ki is tudom fizetni a 22 000 Ft os farmert de ugyanolyan tényleg jó anyagból van nem az ami szétfeslik van a Pepcoban vagy a Kikben akkor nem veszem meg a drágábbat. Sok ilyen apróság van de kínais műbőrtáska helyett én is idén bőrt vettem ami drágább de az biztos tovább bírja és szebb. De ezen a Jeggingsen (belebújós farmerszerű nadrág ami nem cicagatya) elgondolkoztam hogy mennyire proli vagy sem.
Másik: az emberek miatt akik zavarnak nem szívesen járok nyilvános étterembe kajáldába moziba mert zavar a többi ember. :D Párommal alig megyünk olyan helyre ahol emberek vannak többen mert egyszerűen zavarnak minket a nyugalmunkban.
Nem leszólni akarom a Pepcot vagy a Kik boltokat pont hogy nekem is a ruháim 70%a onnan van és jól néznek ki. Na azért mindent én se veszek meg mert néha ízléstelen a kínálat..akkor várok.
Bijoue-t ritkán hordok az ezüstöt vagy az aranyat szoktam.
Az igen utolso 😀 de jo ertelemben.
Nem nagy az egom..hova legyen nagy vagy mire a pepcos nadragra meg a deichmannos edzocipomre? :D Mondjuk markaorult se vagyok mert akkor amikor engedte a penztarcam a salamanderbe mentem volna be ami azert horror draga de neha beleferne. Megis a CCCbe kotottem ki..😱
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!