Proli vagyok vagy ez rendben van? N
Nem a mennyiséget nézem hanem a minőséget cipő ruha táska. De ha ugyanaz a minőség nagyon jó anyagból rendesen van megvarrva és 2200Ft konkrétan a Pepcoban akkor nem a Bershkaban fogom megvenni 15-20 ezerért a Jeggingset vagy egy felsőt. Nem gáz szerintem de mégsem dicsekszem ezzel. Ha ki is tudom fizetni a 22 000 Ft os farmert de ugyanolyan tényleg jó anyagból van nem az ami szétfeslik van a Pepcoban vagy a Kikben akkor nem veszem meg a drágábbat. Sok ilyen apróság van de kínais műbőrtáska helyett én is idén bőrt vettem ami drágább de az biztos tovább bírja és szebb. De ezen a Jeggingsen (belebújós farmerszerű nadrág ami nem cicagatya) elgondolkoztam hogy mennyire proli vagy sem.
Másik: az emberek miatt akik zavarnak nem szívesen járok nyilvános étterembe kajáldába moziba mert zavar a többi ember. :D Párommal alig megyünk olyan helyre ahol emberek vannak többen mert egyszerűen zavarnak minket a nyugalmunkban.
Nem leszólni akarom a Pepcot vagy a Kik boltokat pont hogy nekem is a ruháim 70%a onnan van és jól néznek ki. Na azért mindent én se veszek meg mert néha ízléstelen a kínálat..akkor várok.
Bijoue-t ritkán hordok az ezüstöt vagy az aranyat szoktam.
Pont az ilyen felfogás miatt megy tönkre teljesen az ekoszisztéma. Annyira fura, hogy te normálisnak gondolod, hogy egy évig viselj valamit, majd eldobd.
Nekem sok ruhám közel 10 éves. Gimis ballagásomra kaptam egy nagyon drága táskát, a mai napig hordom. A nagymamám kapott egy Chanel kosztümöt az USÁ-ból kb. 40 éve, ma anyukám hordja, az ég világon semmi baja és még mindig stílusos és viselhető.
Apukám azokban a Levi's farmerekben szerel most, amiket huszonévesen vett.
Nincs olyan ruhám, amit egy év után ki kéne dobnom. És ha nem sajnálod a pénzt egy minőségi darabra, akkor annak bizony visszajön az ára, mert évekig lesz egy normális ruhád, amiben meg is tudsz jelenni. Fast fashionben pl. nem mehetsz üzleti útra, borvacsorára stb. (Persze, tudom, vannak, akik megteszik...).
Aham. Vegyél ma egy Levi's farmert. Vagy egy Chanel kosztümöt. Meglátjuk, hogy meddig bírják.
Volt nekünk filléres mosógépünk 30 éve, 20 évet bírt. Most az annál kategóriákkal drágábbak 3-4-5 évig bírják. Tervezett elavulás, nem arról van szó, hogy nem tudnak jót csinálni, tartósat, szimplán nem érdekük. Azt gondolod, hogy a Chanel bírná a versenyt ha 40 évig bírnák a ruháik?
Nem vágom miről beszélsz. Pepkó, jeggings, meg egy csomó más fura szó.
Kérdezd meg magadtól, h jó-e amit csinálsz.
Nem vagy proli, csak hianyzik beloled a kifinomultsag es a vilaglatottsag. Ha egy kicsit szelesited a latokorod, sokkal jobban at fogod latni a vilagot.
En hordok Chanelt es Pepcot is, megsem erzem ezeket a szemelyisegem reszenek. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!