Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Proli vagyok vagy ez rendben...

Proli vagyok vagy ez rendben van? N

Figyelt kérdés

Nem a mennyiséget nézem hanem a minőséget cipő ruha táska. De ha ugyanaz a minőség nagyon jó anyagból rendesen van megvarrva és 2200Ft konkrétan a Pepcoban akkor nem a Bershkaban fogom megvenni 15-20 ezerért a Jeggingset vagy egy felsőt. Nem gáz szerintem de mégsem dicsekszem ezzel. Ha ki is tudom fizetni a 22 000 Ft os farmert de ugyanolyan tényleg jó anyagból van nem az ami szétfeslik van a Pepcoban vagy a Kikben akkor nem veszem meg a drágábbat. Sok ilyen apróság van de kínais műbőrtáska helyett én is idén bőrt vettem ami drágább de az biztos tovább bírja és szebb. De ezen a Jeggingsen (belebújós farmerszerű nadrág ami nem cicagatya) elgondolkoztam hogy mennyire proli vagy sem.

Másik: az emberek miatt akik zavarnak nem szívesen járok nyilvános étterembe kajáldába moziba mert zavar a többi ember. :D Párommal alig megyünk olyan helyre ahol emberek vannak többen mert egyszerűen zavarnak minket a nyugalmunkban.

Nem leszólni akarom a Pepcot vagy a Kik boltokat pont hogy nekem is a ruháim 70%a onnan van és jól néznek ki. Na azért mindent én se veszek meg mert néha ízléstelen a kínálat..akkor várok.

Bijoue-t ritkán hordok az ezüstöt vagy az aranyat szoktam.

2020. aug. 28. 12:13
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
92%

16-os voltam, mint írtam, nem azért vagy proli, mert olcsó ruhákat veszel, szíved joga. Bár ahova teszed a pénzed, ott van a morálod is. Ha te megteheted, hogy drágábban vegyél meg valamit, de nem teszed, mert spórolni akarsz, akkor a kizsákmányoló sweatshopokat támogatod. A fast fashion nem fenntartható, az egyik legnagyobb környezetszennyező és embertelen körülmények között készülnek azok a ruhák.

És akkor most reflektálnék a rendkívül cinikus beszólásodra, amit nekem címeztél: "gucci lv chanel ruhákat hajlandó a bőréhez érinteni" - nemcsak ez a két véglet létezik, hogy Pepco vagy Chanel. Én főleg hazai tervezőktől vásárolok ruhákat. Igen, sokkal drágábbak, mint a filléres fast fashion darabok, de nem is kell őket kidobni egy szezon vagy egy év után, plusz normális körülmények között készítik őket, nem tömeggyártásban és hazai kisvállalkozásokat támogatok. Ezen felül használtan is vásárolok ruhákat, illetve varratni is szoktam. Erről ennyit.

Tehát még egyszer, senkit nem érdekel, hogy mennyiért veszed a ruhádat. A száddal van baj, olvasd vissza, milyen stílusban írtál itt. Az is sokat elmond, hogy nektek semelyik ember nem elég jó, nincsenek barátaitok, szerinted miért van ez? Hidd el, nem a ruhatárad miatt, gyanítom a hatalmas egód miatt.

2020. aug. 28. 16:28
 32/57 A kérdező kommentje:

Anyukám nagyon jól tud varrni korábban azt dolgozta ő is varrt nekem. Mi terveztük :) de azok alkalmi ruhák.

A h&m es szerinted hulladék nadrág ami épp rajtam van 2016os és sehol se szakadt ki ezért hordom. Ha kiszakad veszek újat. Ami teljesen új xD pepcos meg meglátom meddig húzza.

2020. aug. 28. 16:35
 33/57 A kérdező kommentje:
Nem mondom h senki se felel meg. De sok a számomra olyan "el akarok bújni előle nem akarok találkozni vele újra" típus..
2020. aug. 28. 16:36
 34/57 anonim ***** válasza:
65%
Maga a jeggings proli
2020. aug. 28. 17:57
 35/57 A kérdező kommentje:
Basszus. Most viccet félretéve.. fekete farmeres anyagú de nyilván nem az..feszes 36os tehát nem vagyok 95kg és nem úgy hordok feszes nadrágot. Annyi hogy kamu zseb van elöl meg kamu zipzár. Az igazi farmeromon van zipzár. De annyi emberen látom ezért meg mertem venni. De bennem a kérdőjel hisz ide is kiírtam.
2020. aug. 28. 18:02
 36/57 anonim ***** válasza:
59%
Kamu zseb, kamu zipzár, nem értem, mi értelme ennek a darabnak? Szerinted más nem vágja le azonnal? Akkor miért nem veszel inkább egy skinny jeanst? A jeggings rendkívül ízléstelen darab.
2020. aug. 28. 18:32
 37/57 A kérdező kommentje:
De már van 4 Jegginsem mind a 4 új. A többi kb 25 nadrágom *normális* azaz nem kamu zsebes. Ennyi negatív véleményt. Azért annyira csak nem ocsmány.. Szerintem szebb mint a tinik által hordott térdnél kiszaggatott farmer.
2020. aug. 28. 18:42
 38/57 A kérdező kommentje:
Van elírás bocs.
2020. aug. 28. 18:42
 39/57 anonim ***** válasza:
100%
29 darab nadrág helyett vehetnél egy pár darab minőségi, elegáns darabot. A jeggings nem ilyen.
2020. aug. 29. 22:39
 40/57 anonim ***** válasza:
0%
39. És mit ér egy nadrággal? Hordja azt mindig? Vagy vegyen 5 minőségit? A 145 helyett?
2020. aug. 29. 22:52
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!