Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Proli vagyok vagy ez rendben...

Proli vagyok vagy ez rendben van? N

Figyelt kérdés

Nem a mennyiséget nézem hanem a minőséget cipő ruha táska. De ha ugyanaz a minőség nagyon jó anyagból rendesen van megvarrva és 2200Ft konkrétan a Pepcoban akkor nem a Bershkaban fogom megvenni 15-20 ezerért a Jeggingset vagy egy felsőt. Nem gáz szerintem de mégsem dicsekszem ezzel. Ha ki is tudom fizetni a 22 000 Ft os farmert de ugyanolyan tényleg jó anyagból van nem az ami szétfeslik van a Pepcoban vagy a Kikben akkor nem veszem meg a drágábbat. Sok ilyen apróság van de kínais műbőrtáska helyett én is idén bőrt vettem ami drágább de az biztos tovább bírja és szebb. De ezen a Jeggingsen (belebújós farmerszerű nadrág ami nem cicagatya) elgondolkoztam hogy mennyire proli vagy sem.

Másik: az emberek miatt akik zavarnak nem szívesen járok nyilvános étterembe kajáldába moziba mert zavar a többi ember. :D Párommal alig megyünk olyan helyre ahol emberek vannak többen mert egyszerűen zavarnak minket a nyugalmunkban.

Nem leszólni akarom a Pepcot vagy a Kik boltokat pont hogy nekem is a ruháim 70%a onnan van és jól néznek ki. Na azért mindent én se veszek meg mert néha ízléstelen a kínálat..akkor várok.

Bijoue-t ritkán hordok az ezüstöt vagy az aranyat szoktam.

2020. aug. 28. 12:13
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

Szerintem itt nagypofád neked van nem nekem. Mint írtam felül..én is vettem bőr táskát 40 ezer volt de vettem olcsó dolgokat is. És a 40 se sok ha egy jó bőr valamit akarok. Ezaz hogy 22 ezerért is tudok venni farmert vettem is de semmivel se bírta tovább mint ez az olcsó pepcos jeggings.. Ember. Mekkora arcod nőtt csoda hogy nem nőtt rajtad veteményes annyira vastag a bőr a képeden hogy ültetni lehet rá.

De veszekedjen a fæszom..Komolyan.. Tehát amikor annyi pénzem van hogy vehetek 30 ért nadrágot vegyem meg csak azért mert ha nem akkor szerinted nincs rá keretem és azért vettem a pepcoban olcsóbbat???? Ez komoly??

Igen van sok idióta ember akik fele nem nyitottunk és iszonyú sznobnak tűnünk párommal pedig szeretnénk kedves emberrel összeülni! De lehetetlen. Agyfæsz amit csinálnak..olyan témáik vannak hogy köpni nyelni nem tudunk nincs közös hang. Emiatt szerinted nincs értelme élnünk kb mert nem nyitunk. Nyitnék de olyanok MINT TE hogy azonnal jobban tudnak mindent kiosztanak engem mint TE most.. hiányzik ez valakinek? Nem. Naugye. Ahhelyett hogy írtál volna valami értelmeset..beszólsz hogy egy csóró kis szærhåzi senki vagyok aki csak a pepcoba tud gatyát venni. Van bershka-s is és tudod mivel erősebb a 8000 Ftos nadrágom mint a 2200 Ftos? Semmivel.

2020. aug. 28. 14:39
 12/57 anonim ***** válasza:
36%

Nincs igazad.

Nem fogom megmondani miért,majd rájössz.

2020. aug. 28. 14:53
 13/57 A kérdező kommentje:
Nagyságos asszony vagy úr akkor majd megveszem a kedvedért legközelebb a Zarában ugyanazt. :D időnként oké de én proliskodok a nálam jóval idősebb 35+os kisgyerekes anyukák közt a pepcoban meg a kikben :D. Azért zavart mert márkátlan a nadrág amúgy tetszik szeretem. De miben nincs igazam hát mindenki ilyen kioszt mint TE hogy szærházi sznob vagyok mert nem rihegekröhögök mindenkivel. Senkit se nézek le és ez van. Nem könyörgök mindenkinek hogy légyszii legyünk barinők mert nélküled olyan uncsi az életem senkivel se tudom megbeszélni hogy fæsz e a főnököm. Ezt megoldom azzal hogy teljesen kizárom a fæsz főnököt. Nincs mit kibeszélni. Nem hallom vissza jövőhéten a szomszéd Marikától..
2020. aug. 28. 15:01
 14/57 anonim ***** válasza:
100%
12. Jobban is teszed, minősíthetetlen ez a stílus.
2020. aug. 28. 15:23
 15/57 anonim ***** válasza:
54%
#14 Az előző kommenteket nem én írtam
2020. aug. 28. 15:27
 16/57 anonim ***** válasza:
77%

1. Szerintem a jegging, mint ruhadarab önmagában igénytelen.

2. Te nem azért vagy proli, mert ócska minőségű ruhákat veszel (és mindegy, hogy a Bershkába, a C&A-ban vagy a Pepco-ban veszed, mindegyik silány minőség és undorító, kizsákmányoló cég), hanem mert akkora arcod van és akkora gőg sugárzik belőled, hogy bizony, íráson is átjön, másoknak is átjött.

Ha szerinted mindenki bunkó és nincsenek barátaitok, akkor szerinted kivel van probléma? Mindenki más bunkó, és persze veletek nincs semmi probléma, mi? Ezen gondolkodj el.

2020. aug. 28. 15:27
 17/57 A kérdező kommentje:
Jelezze aki sose vásárol pepcp kik c&a h&m ny és egyéb ócska boltokban kizárólag az utolsó kommentelővel karöltve gucci lv chanel ruhákat hajlandó a bőréhez érinteni? Kik azok? Várom :D de mondom a pepco küszöbét se lépte át az vesse rám az első követ.
2020. aug. 28. 15:32
 18/57 A kérdező kommentje:

Pepco elirtam :D

Igen sok a bunkó. De nem mindenki az! Mi nem vagyunk parasztok párommal de ha kifogjuk az olyanokat akkor nem pajtizunk le. Voltam mar emberi kapcsolataink :D de nehéz rendes embert találni. Szóval nem mondtam hogy mindenki bunkó ezt te magyaráztad be.

2020. aug. 28. 15:34
 19/57 A kérdező kommentje:
Amúgy minősíthetelen a stílus tényleg. Az ember megkérdezi tényleg ássa el magát mert Jeggingser vett és megkapom hogy silány szær meg csórók vesznek csak ott ruhát aki a kikbe jár az szegény. Stb. Na ez mutatja milyen kedvesek az emberek itt is és a való életben. :)
2020. aug. 28. 15:37
 20/57 anonim ***** válasza:
86%
#18 és miből gondolod azt hogy ti nem vagytok "parasztok"?
2020. aug. 28. 15:37
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!