Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Proli vagyok vagy ez rendben...

Proli vagyok vagy ez rendben van? N

Figyelt kérdés

Nem a mennyiséget nézem hanem a minőséget cipő ruha táska. De ha ugyanaz a minőség nagyon jó anyagból rendesen van megvarrva és 2200Ft konkrétan a Pepcoban akkor nem a Bershkaban fogom megvenni 15-20 ezerért a Jeggingset vagy egy felsőt. Nem gáz szerintem de mégsem dicsekszem ezzel. Ha ki is tudom fizetni a 22 000 Ft os farmert de ugyanolyan tényleg jó anyagból van nem az ami szétfeslik van a Pepcoban vagy a Kikben akkor nem veszem meg a drágábbat. Sok ilyen apróság van de kínais műbőrtáska helyett én is idén bőrt vettem ami drágább de az biztos tovább bírja és szebb. De ezen a Jeggingsen (belebújós farmerszerű nadrág ami nem cicagatya) elgondolkoztam hogy mennyire proli vagy sem.

Másik: az emberek miatt akik zavarnak nem szívesen járok nyilvános étterembe kajáldába moziba mert zavar a többi ember. :D Párommal alig megyünk olyan helyre ahol emberek vannak többen mert egyszerűen zavarnak minket a nyugalmunkban.

Nem leszólni akarom a Pepcot vagy a Kik boltokat pont hogy nekem is a ruháim 70%a onnan van és jól néznek ki. Na azért mindent én se veszek meg mert néha ízléstelen a kínálat..akkor várok.

Bijoue-t ritkán hordok az ezüstöt vagy az aranyat szoktam.

2020. aug. 28. 12:13
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
Nem viselkedünk úgy mint te itt. Nem sértegetünk nem alázunk másokat a párommal! Ha valaki nem szimpi nem belerúgunk mint itt ti hanem hanyagoljuk.
2020. aug. 28. 15:42
 22/57 anonim ***** válasza:
87%
Hűha ... Nem úgy tűnik :)
2020. aug. 28. 15:52
 23/57 anonim ***** válasza:
88%
15. A kérdezőre értettem a minősíthetetlen hozzáállást.
2020. aug. 28. 15:53
 24/57 anonim ***** válasza:
85%
Nem rúgott beléd senki, negatív kritikát kaptál jogosan, gigantikus az egó, ruháktól függetlenül.
2020. aug. 28. 15:55
 25/57 A kérdező kommentje:
Akkor mindenkitől én kérek elnézést hogy pepcoba nadrágot vettem. Az összes olcsó prolival együtt aki velem ott volt és megvette. 36os de ez sehol se számít. :D
2020. aug. 28. 15:56
 26/57 A kérdező kommentje:
Mármint 36os a méretem. Az egom nagyobb mint a seggem ez már egészen biztos. Jó. Akkor szær boltokba járunk.. De leszegényezni azt aki odajár is minősíthetetlen!
2020. aug. 28. 15:57
 27/57 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nekem csak az fura benned (nem bántani akarlak, mert alapvetően nem tűnsz rossz embernek, inkább tükröt tartok), hogy hiába mondod, hogy neked megfelel az olcsóbb is, vhogy mégis többnek gondolod a felsőbb kategóriás márkákat és ugrasz, ha vki esetleg aszerint ítél meg vkit, vagy vkinek az ízlését, hogy milyen márkákat visel. Azért tetted fel a kérdést is, mert úgy tűnik szégyelled, hogy a pepcoban is vásárolsz.

Na most... az ember egy bizonyos szint felett nem megy egy bizonyos szint alá, tehát aki kellően intelligens, az nem az alapján fog megítélni egy másik embert, hogy milyen címke van bevarrva a ruhájába. És aki annak ellenére, hogy megtehetné, hogy drágább ruhát vesz és mégis diszkontból öltözködik, az nem feltétlenül igénytelenséget jelöl, inkább azt, hogy a pénzét okosan költi és nem az számít neki, hogy milyen címke van bevarrva.

Ha tippelhetek, ti most vmilyen ok miatt olyan közegben vagytok, ahol ilyen értékrend az uralkodó, és kényelmetlenül érzitek magatokat, mert nem szeretitek ezt, ugyanakkor már ti is idomultatok ehhez a szemlélethez, különben nem szégyellnéd a pepcot.

A tanácsom az, hogy legyetek nyitottabbak az emberek felé, ismerkedjetek meg új társaságokkal, próbáljatok meg más közegbe kerülni, mert nem minden ember sznob, akinek pénze van.

2020. aug. 28. 16:01
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a 25-ös hozzászólásod nem túl szimpatikus, de azért fenntartom a kedves hangnemet....

Ilyenkor jókat mosolygok magamban, aki ennyire rá van bzulva a márkákra, mit szólna vajon ahhoz, hogy mi a párommal rendszeresen a lidlben veszünk fehérneműt, úgy, hogy 7 számjegyű a havi bevételünk... dehat ha egyszer jók 🤣 de mehetünk a keresztre úgy tűnik, a prolikeresztre:)

2020. aug. 28. 16:04
 29/57 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem trollkodik, leírjuk, hogy nem azzal van gond, hogy ott vásárol, és csak azzal példálózik.
2020. aug. 28. 16:07
 30/57 A kérdező kommentje:

Prolikereszt 😱😱 én szösz szivacsot veszek a lidlben meg olyan bolyhos pelyhet a sminklemosáshoz. De szempillaspirálból kénytelen vagyok drágábbat venni mert az olcsóbbtól begyulladt a szemem. -.-

Jah mi semmilyen közegben nem vagyunk hogy zavarjon.. Párom családja csak ilyen boltokból öltözik pedig lenne miből máshol venni de ugyanezek a boltok. Baráti kör meg nincs így nem amiatt zavar hogy a nemlétező barátnőm salamander cipőt vett én meg CCC-set.. mert nincs ez.

2020. aug. 28. 16:17
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!