Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hajléktalanság vagy öngyilkoss...

Hajléktalanság vagy öngyilkosság, melyiket választanátok 25 évesen?

Figyelt kérdés
Ez a két lehetőség áll már csak előttem, mivel képtelen vagyok munkát találni, amire alkalmas vagyok és fel is vesznek. Fél éve próbálkozok mindenhol, de 80-90%-ban vissza sem jeleznek, ha meg esetleg mégis behívnak, az első kör után kiszórnak, pedig semmi rosszat nem mondok. Másokat felvesznek ugyanezzel a végzettséggel, ugyanúgy nulla tapasztalattal az első helyre, ahova jelentkezik, engem meg sehova sem akarnak. Most már teljesen biztosra mondom, hogy soha nem lesz munkám. Jelentkeztem én már takarítónak, betanított munkásnak, minőségellenőrnek, biztosítóhoz, postára, portásnak, eladónak, ügyfélszolgálatosnak, mindenhova ami csak létezik, de sehol nem hajlandóak még csak esélyt sem adni. Nem tudok már egyszerűen mit tenni. Most már csak tényleg az a két lehetőség áll fenn, hogy az utcára költözök és ott vegetálok hátralévő életemben vagy minél hamarabb megölöm magam.
2019. ápr. 15. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 A kérdező kommentje:
De nem is tudom mit vársz, az egyik helyre pl egy nap alatt 750-en jelentkeztek...legalábbis ennyit mondtak, amikor rákérdeztem. Ahova ismerősömet behívták interjúra, rajta kívül legalább 20-an voltak még és őket is kiválogatták a több száz jelentkezőből. Szóval lényegében esélytelen bejutni.
2019. ápr. 16. 10:01
 82/85 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem is troll a kérdező.

Tanárhiány van, értelmiségi hiány van, nyelvet tudó dolgozó hiány van, az egyéb hiányszakmákról nem is beszélve.

Itt ül valaki és válaszolgat közben az élete a tét? Nem dolgozik a túlélési ösztön?

2019. ápr. 16. 19:02
 83/85 Tim Ravel ***** válasza:
23%
Szia! Stoppolj ki ide Brüsszelbe , így jön ide ez a rengeteg Magyar hajléktalan is mostanában , havi 1000 eurót mind el tud rakni , plusz eszik iszik prostiznak , nyaralnak nyáron , egyik most vett kocsit , igaz az utcán alszanak de mindenük megvan, házra , nyaralásra meg autóra gyűjt sok, van olyan aki küldi haza a családjának amennyit kap hetente! Itt nem kell dolgoznod, de lesz pénzed , 3-4 hónapot így ki bírsz , minimum 1 millió forintod lesz mikor haza mész , aztán új életet kezdesz! Én a helyedben biztos nem gondolkodnek, hanem jönnek azonnal! Szia, es ez komoly! Minden jót
2019. ápr. 16. 21:42
 84/85 anonim ***** válasza:
100%
Milyen diplomád van, grafikus? : 'D ez van, én is 3 évig tanultam, ráadásul nem is államilag támogatott szakon, rohadt nehéz elhelyezkedni vele, de nem adtam fel. Olyan meg nincs, hogy nem vesznek fel sehova sem. Csak az nem dolgozik aki nem akar. Legalábbis pesten. De pl megpróbálhatod Esztergomban a Suzuki gyárat, ott még szállást is adnak, bár elvileg nem könnyű meló, de inkább mint hogy felkösd magad. Amúgy meg nem hiszem, hogy a diploma lenne a gond, de ha igen akkor meg letagadhatod, vagy "nem fejeztem be az egyetemet" "külföldön dolgoztam". Stb. Élsz még? Hidd el, nem csak te vagy sz r helyzetben...
2019. ápr. 21. 23:30
 85/85 anonim ***** válasza:
100%
Na, itt mi a helyzet?
2019. máj. 1. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!