Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hajléktalanság vagy öngyilkoss...

Hajléktalanság vagy öngyilkosság, melyiket választanátok 25 évesen?

Figyelt kérdés
Ez a két lehetőség áll már csak előttem, mivel képtelen vagyok munkát találni, amire alkalmas vagyok és fel is vesznek. Fél éve próbálkozok mindenhol, de 80-90%-ban vissza sem jeleznek, ha meg esetleg mégis behívnak, az első kör után kiszórnak, pedig semmi rosszat nem mondok. Másokat felvesznek ugyanezzel a végzettséggel, ugyanúgy nulla tapasztalattal az első helyre, ahova jelentkezik, engem meg sehova sem akarnak. Most már teljesen biztosra mondom, hogy soha nem lesz munkám. Jelentkeztem én már takarítónak, betanított munkásnak, minőségellenőrnek, biztosítóhoz, postára, portásnak, eladónak, ügyfélszolgálatosnak, mindenhova ami csak létezik, de sehol nem hajlandóak még csak esélyt sem adni. Nem tudok már egyszerűen mit tenni. Most már csak tényleg az a két lehetőség áll fenn, hogy az utcára költözök és ott vegetálok hátralévő életemben vagy minél hamarabb megölöm magam.
2019. ápr. 15. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el ha úgyis minden reménytelen,hisz vesztenivalód sincs.
2019. ápr. 15. 10:14
 12/85 anonim ***** válasza:
100%
Katonaság, rendőrség, posta.
2019. ápr. 15. 10:15
 13/85 anonim ***** válasza:
100%
Marha egyszerű. Nem írod be a diplomát. Szellemi szabadfoglalkozású voltál, és kész. Ha rákérdeznek, akkor meg fordítottál, tőzsdéztél, vagy valami hasonló.
2019. ápr. 15. 10:15
 14/85 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek olyan lányt akit 2 diplomával szalag mellé felvettek. Azóta kiemelték, de úgy látom kifogás van bőven.
2019. ápr. 15. 10:17
 15/85 anonim ***** válasza:
100%
Gyorséttermek.
 16/85 A kérdező kommentje:

De gondolom te valami értelmes képzésre jártál, nem egy baromságra évekig..

A kinézetemmel kapcsolatban nem tudok semmit mondani, ami elrettentené a munkáltatókat...semmi extra igazából. A stílust és beszédet nem tudom, abban sem látok elrettentőt, meg az nem lehet magyarázat arra, hogy 100 helyre történő jelentkezésnél miért csak 2-3 helyre hívnak be, oda is csak valami más okból szerintem, pl kitöltetnek egy nyomtatványt, hogy felhasználhatják saját céljaikra az adataimat, aztán sajnos nem sikerült a felvételi stb.

17/85 anonim ***** válasza:
80%

Én ezt nem hiszem el, veled valami nagyon komoly baj lehet. Jogosítványod van? Futárokat is keresnek mindenhová, segédmunkásnak is elmehetsz építkezésekre, itt a szezon. Mi is a keleti részen elünk, 12-15 ezret adnak/nap.

Nem hiszem el, hogy aki diplomát tudott csinálni, ennyire életképtelen legyen. Nekem csak szakmám van, mindig lusta voltam tanulni, de soha nem volt ilyen problémám, hogy ne tudjak megélni, munkát találni. Még a szakmámon kívül is dolgoztam, annyira talpraesett voltam mindig. Inkább az okát keresd meg, akár egy szakemberrel a sikertelenségednek, mert az öngyilkosság nem megoldás.

2019. ápr. 15. 10:18
 18/85 A kérdező kommentje:
Egyébként csináltam már egy olyan önéletrajzot is, amiben nincs benne a diploma, de azzal sem jutottam semmire..
2019. ápr. 15. 10:18
 19/85 anonim ***** válasza:
80%
Most erre mit lehet mondani? A faxért csináltad meg, ha baromságnak tartod?
2019. ápr. 15. 10:20
 20/85 anonim ***** válasza:
75%
Kórházi beteghordó.
2019. ápr. 15. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!