Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hajléktalanság vagy öngyilkoss...

Hajléktalanság vagy öngyilkosság, melyiket választanátok 25 évesen?

Figyelt kérdés
Ez a két lehetőség áll már csak előttem, mivel képtelen vagyok munkát találni, amire alkalmas vagyok és fel is vesznek. Fél éve próbálkozok mindenhol, de 80-90%-ban vissza sem jeleznek, ha meg esetleg mégis behívnak, az első kör után kiszórnak, pedig semmi rosszat nem mondok. Másokat felvesznek ugyanezzel a végzettséggel, ugyanúgy nulla tapasztalattal az első helyre, ahova jelentkezik, engem meg sehova sem akarnak. Most már teljesen biztosra mondom, hogy soha nem lesz munkám. Jelentkeztem én már takarítónak, betanított munkásnak, minőségellenőrnek, biztosítóhoz, postára, portásnak, eladónak, ügyfélszolgálatosnak, mindenhova ami csak létezik, de sehol nem hajlandóak még csak esélyt sem adni. Nem tudok már egyszerűen mit tenni. Most már csak tényleg az a két lehetőség áll fenn, hogy az utcára költözök és ott vegetálok hátralévő életemben vagy minél hamarabb megölöm magam.
2019. ápr. 15. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
Ez nem is szégyellni való diploma. Nyugodtan le írhatod ide.
2019. ápr. 15. 16:01
 72/85 A kérdező kommentje:
Nem ez a lényeg, sok helyre nem kell diploma, de oda sem vesznek fel.
2019. ápr. 15. 17:21
 73/85 The pale emperor ***** válasza:
Aki akar dolgozni az tud is. Ez bullshit amit itt írsz. Gyere fel Pestre és menj kereskedelembe. Értelmes árufeltöltőért nálunk ölre mennek pl a vezetők egymással.
2019. ápr. 15. 17:44
 74/85 1passat9 válasza:
100%
Nem vesznek fel sehova, és azon gondolkodsz hogy megölöd magad? De egésznap itt van GYK-en, gratulálok. Olyan pedig nincs hogy mindenhonnan elküldnek.
2019. ápr. 15. 22:58
 75/85 anonim ***** válasza:
McDonald's, Burger King? Pár hónapig jó lenne.
2019. ápr. 16. 08:37
 76/85 anonim ***** válasza:
és kiderül,hogy oda se veszik fel.
2019. ápr. 16. 08:39
 77/85 A kérdező kommentje:
Mondtam már, hogy ott is próbálkoztam.
2019. ápr. 16. 09:19
 78/85 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi nem olvastam végig az összes oldalt. Hát én dolgoztam suli mellett mekibe, ne haragudj, de tényleg reménytelen vagy. Nálunk két diplomás is dolgozott! Mekibe elég a 8 általános, mindenféle nyomorékot felvesznek, nem értelek komolyan, még oda se voltál jó??
2019. ápr. 16. 09:45
 79/85 A kérdező kommentje:
Erre nem tudok mit mondani, mivel esélyt sem adtak, így nem jelenthető ki, hogy oda sem vagyok jó.
2019. ápr. 16. 09:51
 80/85 anonim ***** válasza:
83%
Mondtam. És én vagyok lepontozva,mert azt állítom,hogy kamu a kérdés.
2019. ápr. 16. 10:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!