Hajléktalanság vagy öngyilkosság, melyiket
választanátok 25 évesen?
Figyelt kérdés
Ez a két lehetőség áll már csak előttem, mivel képtelen vagyok munkát találni, amire alkalmas vagyok és fel is vesznek. Fél éve próbálkozok mindenhol, de 80-90%-ban vissza sem jeleznek, ha meg esetleg mégis behívnak, az első kör után kiszórnak, pedig semmi rosszat nem mondok. Másokat felvesznek ugyanezzel a végzettséggel, ugyanúgy nulla tapasztalattal az első helyre, ahova jelentkezik, engem meg sehova sem akarnak. Most már teljesen biztosra mondom, hogy soha nem lesz munkám. Jelentkeztem én már takarítónak, betanított munkásnak, minőségellenőrnek, biztosítóhoz, postára, portásnak, eladónak, ügyfélszolgálatosnak, mindenhova ami csak létezik, de sehol nem hajlandóak még csak esélyt sem adni. Nem tudok már egyszerűen mit tenni. Most már csak tényleg az a két lehetőség áll fenn, hogy az utcára költözök és ott vegetálok hátralévő életemben vagy minél hamarabb megölöm magam.
És hogy költözzek el? Tényleg vannak munkák, ahol biztosítanak szállást, oda is jelentkeztem már, de nem jeleztek vissza sehonnan. Albérletbe elköltözni meg nem tudok, mivel egy forintom sincs már, szóval valahogy nem tudok kifizetni több százezret, hogy egy másik városban keresgéljek munkát. Még olyan állásra is jelentkeztem, amire azt lehet mondani, hogy a szakmámba vág (speciel a Dunántúlon volt egy kisebb városban), hogy ha visszajeleznek, akkor rászánok egy napot és elutazok oda is, szerinted visszajeleztek? Akkor mit tudok tenni?
2019. ápr. 15. 10:39
32/85 A kérdező kommentje:
Persze, kamu kérdés..
2019. ápr. 15. 10:41
33/85 anonim válasza:
Jólvan,elég volt a kamuból.
2019. ápr. 15. 10:41
34/85 anonim válasza:
Nekem meg arra nem válaszolsz, hogy mi a végzettséged.
Amúgy 23 évesen diplomát szereztél ( ha osztatlan volt a képzés), az elmúlt két évben mit dolgoztál? Szüleid miért nem segítenek?
Amúgy meg, megeszem a kalapomat, hogyha ma, ha kilépsz az ajtón, és mindenhova odamész, ahol csak munkásemberek vannak, és végigkérdezed, és nem kapsz állást. Basszus, hát még az is valami lenne, ha a szomszéd néninél fát vágnál, az idős bácsinál felasnád a kertet, a kiskocsmában ablakot pucolnál.
2019. ápr. 15. 10:44
35/85 anonim válasza:
Kicsikém ne add fel!! Ez milyen baromság már öngyilkos leszel:( Elvégeztél egy felsőfokú iskolát ne csináld már hogy ennyire nincs önbecsülésed se önbizalmad. Próbálj csak keresni még jelentkezz mindenhova. Amiről úgy ítéled meg hogy túlképzett vagy oda ne írd be az életrajzodba a diplomát. Oksi ? :) NA sikerülni fog!! Drukkolok neked!!
2019. ápr. 15. 10:46
36/85 A kérdező kommentje:
"Nekem meg arra nem válaszolsz, hogy mi a végzettséged.
Amúgy 23 évesen diplomát szereztél ( ha osztatlan volt a képzés), az elmúlt két évben mit dolgoztál? Szüleid miért nem segítenek?"
Előbbit maximum privátban, ha annyira érdekel.
Utóbbira pedig az a válasz, hogy 19 évesen érettségiztem (nem csúsztam az iskolában, hanem évvesztes vagyok) és egyetemre 5 évig jártam, 24 évesen fejeztem be, de pár hónap múlva már 25 leszek, inkább ezt írtam már a kérdésbe.
2019. ápr. 15. 10:53
37/85 anonim válasza:
Csak 4o km es körzetemben 3 helyet mondok fejből ahol szállást is biztosítanak a dolgozóna, és ebből kettő csak egy kisebb falu.Autoliv-Sopronkövesd,Schrott formavitrum-Lukácsháza,Kromberg-Schuberg kft - Kőszeg...Ha akar valaki akkor tud..
2019. ápr. 15. 10:54
38/85 anonim válasza:
Jó, nem szükséges a végzettséged tudnunk. Nem tennéd meg a kedvünkért, hogy felkelsz a székből, és elindulsz kérdezősködni?
2019. ápr. 15. 10:55
39/85 anonim válasza:
És a vicc az hogy még mindig nem mondtad meg a végzettséged😀😀😀
2019. ápr. 15. 10:55
40/85 anonim válasza:
Menj el szalagra, amíg nem találsz jobbat. Ott óriási munkaerő-hiány van, mindenkit felvesznek, akinek van két keze. Nem fizet sokat, de jobb, mint a segílyke. Közben meg keress jobbat, és válts, ha találsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!