#1: de ha nem marad más, mert munkaképtelen vagy és nincs pénzed, mit tennél?
2018. okt. 16. 07:22
3/18 anonim válasza:
Ahogy én tudom ha tartósan munkaképtelen vagy akkor igényelhető segély, nevetséges összeg de talán nem kerülsz az utcára. Meg ha fizikait nem is ha az agya rendben van akkor irodai munkára még mindig alkalmas lehet (ha fogyi akkor meg segély), szóval hajléktalan véleményem szerint csak az lesz aki önhibájából kerül szarba (vagy kib..szott peches)és meg se próbál kimászni a krízisből, elég csak végignézni a magyarországi hajléktalanokon, egyik se tűnik valami észlénynek, de hogy a kérdésre is válaszoljak, lehet én inkább kiszállnék az élők sorából ha teljesen reménytelen a helyzet és semmim, senkim sincs.
2018. okt. 16. 07:25
4/18 anonim válasza:
Aki a gyakorira ki tud írni kérdést, az dolgozni is tud.
Nálunk pl. az kell, hogy jól láss, akár szemüveggel is, tehát kb. csak a vakok esnek ki. Van mozgáskorlátozott kollégám is. Bőven lehet annyit keresni, hogy eltarts egy családot.
Hagyjuk már ezt a nyekergést, hogy depressziós meg szociofóbiás, aki lusta dolgozni, de egész nap a neten lóg a szociális hálón és idegenekkel cseveg. 😑
2018. okt. 16. 07:36
5/18 anonim válasza:
Vannak olyan munkahelyek / gyári / ahol szállást is adnak.
Plusz vannak olyan munkáltatók, ahol kimondottan sérült vagy fogyatékkel élő embereket alkalmaznak.
Ilyeneket keresgélj a neten, ahelyett, hogy picsogsz.
2018. okt. 16. 07:44
6/18 anonim válasza:
En ugy vagyok vele hogy egy kotelre mindig maradjon penzem, mert inkabb felkotom magam minthogy utcara keruljek. De aki tesz ellene, az elkeruli, csak akarni kell.
4-es, meg lehet kerdezni, hogy mifele munkahelyed van? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!