Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hajléktalanság vagy öngyilkosság?

Hajléktalanság vagy öngyilkosság?

Figyelt kérdés
Ha egészségügyi problémák miatt nem tudnál dolgozni, egyedül maradnál segítség nélkül és nem lenne más lehetőséged, mit választanál?

2018. okt. 16. 07:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
23%
A #9es nagyon kedves! :D
2018. okt. 16. 11:03
 12/18 anonim ***** válasza:
36%

Lehet, hogy az öngyilkosságot.

Vannak olyan pl autoimmun betegségek, amelyeknél élni se lehet segítség nélkül, nemhogy dolgozni.

2018. okt. 16. 14:49
 13/18 1112 ***** válasza:
31%
Vagy próbálnék keríteni valami munkát; vagy ülnék és várakoznék, amíg nem történik valami. De pl ártani magának az ember, az nem jó.
2018. okt. 16. 14:56
 14/18 anonim ***** válasza:
31%
Nekem is írt. Összefogunk és együtt pontozunk le mindenkit. A GYK-n MINDEN EGYES KIÍRT KÉRDÉS ALATT LE LESZTEK PONTOZVA. Halál a májra! Ja ezt nem ide.
2018. okt. 16. 22:03
 15/18 anonim ***** válasza:
43%

14

Elég szarul végzitek akkor a "munkátokat" mert még egy csomó aránylag friss válaszom 100%-on áll :P

2018. okt. 17. 06:19
 16/18 anonim ***** válasza:
46%

Ugribugri nyulacskát letiltattam a moderátorokkal.

Írtam nekik emailt, és azt írták válaszban, hogy letiltották a felhasználót.

Komolyan mondom nagyon kellemes csalódás volt, hogy ilyen normálisan kezelték a helyzetet, illetve, hogy ilyen segítőkészek. Ezentúl bátrabban fogok hozzájuk fordulni.

2018. okt. 17. 07:31
 17/18 anonim ***** válasza:
34%
Én hajléktalan biztos nem lennék, akkor már inkább kivégzem magam szén monoxiddal.
2018. okt. 20. 15:16
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Én már próbáltam meghalni hasonló okok miatt (már az utcán kéregettem...), de nekem még az sem sikerült, pedig valóban komoly próbálkozás volt.

Utána kaptam egy kis "haladékot" az élettől, most meg megint ugyanarra tartok, mint korábban. Hajléktalan nem akarok lenni, úgyhogy ha a kettő közül kell választanom, akkor az utóbbi, de akkor már úgy, hogy biztosra menjek.

2018. okt. 24. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!