Mi értelme van annak hogy "élek"?
Először is nagyon sajnálom.
Írj nekem, szívesen beszélgetek veled. Én is elég nagy szarban vagyok.
Az a probléma, hogy úgy fejezed ki magad, mintha te lennél az áldozat, akit csak sajnálni kell, és magadtól nem jutna eszedbe, hogy a sikerért és az egyéni boldogságért meg kell küzdeni. Ki nem állhatom ezt a mai fiatalokban, hogy semmiért sem hajlandóak erőfeszítést tenni, hanem mindent elvárnak.
Persze, hogy nem érdekelsz senkit, mivel csak létezel, de semmi hasznod nincs. Mégis hogyan ismerjenek el a szüleid, ha semmi célod nincs az életben, és még egy szakmád sincs? Az lenne az életed értelme, hogy el is érj valamit, és legalább elkezdj végre tanulni és szerezni egy normális állást.
Kezdetnek nagyon jó, legalább emberek között vagy, és stimulálva vagy, van lehetőséged kapcsolódni. Azt viszont nem értem, hogy miért hibáztatod ezt a lányt, ha ennyire közel szerettél volna kerülni hozzá, miért nem kérdezted meg, hogy van-e barátja?
Az a baj, hogy azt hiszed, hogy bárkinek kötelessége támogatnia téged. Furcsa elsőre így belegondolni, azonban az tesz téged boldogtalanná, hogy önző vagy, és másoktól függsz. Az élet nagyon igazságtalan, és nem adatik meg mindenkinek egy szerető család, én sem kaptam semmi elismerést gyerekkoromban, azonban ha képes vagy ezen felülemelkedni, és a kezedbe venni az irányítást, akkor megteremtheted kemény munkával azt a jövőt, amiben jól tudod magad érezni, és megmarad a függetlenséged egy bizonyos szintig.
Nagyon fontos, hogy az életben csak magadra számíthatsz, és nem szabad kiszolgáltatnod magad senkinek, még a szerelemnek sem, különben óriási csalódások fognak érni, amelyek még jobban megtörnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!