Mi értelme van annak hogy "élek"?
Nem hibáztatom a lányt! De hamarabb is közölhette volna, hogy van valakije. Nem ő a hibás mert én sem mondtam ki mit akarok tőle, de elég egyértelmű volt szerintem. Mások észrevették ő nem?
Nem nevezném önzőnek magam. Mindig is másokon próbáltam segíteni, csak egy példának mondanám, hogy semmire nincs pénzem mégis ha olyan emberbe botlok aki kéreget és látom rajta, hogy valóban jó célra kell a pénz (nem alkohol, cigi stb) szívesen adok. De ez csak egy példa ezen kívül sok mást is megtettem emberekért.
Rendben van, hogy jó úton haladok de minden nappal egyre öregebb leszek egyre gázosabb lesz az, hogy nem volt még barátnőm se. 22-23 évesen hogy álljak bele egy kapcsolatba úgy hogy életemben nem csókolóztam vagy s**xeltem volna?? Ezen mások már 12-13 évesen túl esnek..
Ekkora lemaradást az életben nem fogok helyre hozni. Köszönhetően az előző depresszióknak. Tisztában vagyok vele hogy a saját hibáimból kerültem ide. Ezért is akartam magam megölni, úgyis magányosan fogok meghalni ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!