Miért érzem, gondolom ezeket?
Meghalt valaki, akivel csak ismerősök voltunk. Öngyilkos lett.
Kedveltem, de sose voltunk barátok. Csak jó lett volna. Most pedig nagyon rosszul érzem magam. Hogy nem volt mellette senki, talán egy jó barát sem. Azt hittem, én szerettem volna, de talán neki is jó lett volna, ha valaki mellette van. Nyilván úgy érezte, nincs. És azt is gondolom, hogy ezek a közösségi oldalak csak kirakatnak vannak. Látszólag minden szép, valójában pedig segítség kell, de van, hogy nem jön.
Miért vagyok miatta ilyen szomorú? Évek óta nem beszéltünk. Haltak már meg a környezetemben. Ő sokkolt. Baromság, de bár valóban nyitottam volna felé. Bár adhattam volna neki egy picivel több boldogságot, mint ami jutott.
Amúgy fiatal, friss házas lány volt.
Utolsó, te mekkora egy gyökér vagy!
Leírtam, hogy nem voltunk barátok, amúgy az utóbbi években kapcsolat sem volt köztünk semmi,de ilyennek én nem magyarázkodok!
Válaszolgass másnak!
Nem hinném, hogy rajtam kéne számon kérni, de ez téged ír le inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!