Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hajléktalanság vagy öngyilkoss...

Hajléktalanság vagy öngyilkosság, melyiket választanátok 25 évesen?

Figyelt kérdés
Ez a két lehetőség áll már csak előttem, mivel képtelen vagyok munkát találni, amire alkalmas vagyok és fel is vesznek. Fél éve próbálkozok mindenhol, de 80-90%-ban vissza sem jeleznek, ha meg esetleg mégis behívnak, az első kör után kiszórnak, pedig semmi rosszat nem mondok. Másokat felvesznek ugyanezzel a végzettséggel, ugyanúgy nulla tapasztalattal az első helyre, ahova jelentkezik, engem meg sehova sem akarnak. Most már teljesen biztosra mondom, hogy soha nem lesz munkám. Jelentkeztem én már takarítónak, betanított munkásnak, minőségellenőrnek, biztosítóhoz, postára, portásnak, eladónak, ügyfélszolgálatosnak, mindenhova ami csak létezik, de sehol nem hajlandóak még csak esélyt sem adni. Nem tudok már egyszerűen mit tenni. Most már csak tényleg az a két lehetőség áll fenn, hogy az utcára költözök és ott vegetálok hátralévő életemben vagy minél hamarabb megölöm magam.
2019. ápr. 15. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:

Jelenleg hol laksz? Milyen településen és milyen jogviszonyban vagy az ingatlannal? Bérled? Szüleidnél?

Rengeteg a munkahely , most már mindenhol. A Járási Hivatalokban a múlt héten 2500-an mondtak fel, mert megkapták a remélt végkielégítést, amivel elkezdenek vállalkozni.

Ha diplomás vagy, akkor oda simán felvesznek, bármelyik járásközpontban, most rengeteg az üres munkahely.

Szakirányú végzettség nélkül fölvesznek, több ismerősöm most ment oda sima érettségivel.

Másrészt mindig van munkahely a Tescoban, MC Donald1s-nál, postán, egészségügyben (ha más nem, betegszállítói, műtős segéd), gyárakban - szalagmunkás, ezenkívül vállalhatsz takarítást, újságkihordást, idős emberek felügyeletét.

Miért akkora titok, hogy mi a végzettséged? Ez egy névtelen oldal, úgysem ismerünk, bátran kiírhatod.

Sok sikert, ne add fel!

2019. ápr. 15. 11:02
 42/85 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem kamu kérdés. Vagy lehet,hogy ő a Balázska.
2019. ápr. 15. 11:07
 43/85 A kérdező kommentje:
A keleti országrészben lakom. A Járási Hivatalban is voltam már, annyit mondtak, hogy nem tudnak nekem semmilyen munkát ajánlani. Gyorsétterembe is jelentkeztem már, azzal sem jutottam semmire. A gyárakat, postát, multikat stb. meg már írtam korábban.
2019. ápr. 15. 11:13
 44/85 anonim ***** válasza:
16%
Befejezed a kamuidat?
2019. ápr. 15. 11:21
 45/85 anonim ***** válasza:
83%

Ha postára sem kellesz, ott veled van baj. Ugyanis oda mindenkit felvesznek!

Az egressy úton (posta logisztika) van egy félnótás, aki postás létére tűzoltó ruhában jár dolgozni. És nem rugják ki, hiába gyagyás. Te nem akarsz dolgozni, szivem!!!

2019. ápr. 15. 11:24
 46/85 anonim ***** válasza:
Püspökladányba a keres a cégünk adminisztrátort.
2019. ápr. 15. 11:26
 47/85 A kérdező kommentje:

Mégis miért kamuznék, mi hasznom származna belőle?

Én is logisztikai központba jelentkeztem a postához és a vasúthoz, mégsem vettek fel, sőt be sem hívtak. Persze biztos csak kamuzok.

2019. ápr. 15. 11:27
 48/85 anonim ***** válasza:
55%
És a sereg? Lakhatás, fizu, diplomával biztos meló.
2019. ápr. 15. 11:28
 49/85 A kérdező kommentje:
A seregnek is utánanéztem már, oda elvileg kell fizikai és egészségügyi alkalmasság, ami nekem fixen nincs meg, olvastam mit kell teljesíteni, az biztos nem menne, 2-3 éve nem edzettem semmit. Az egészségügyivel pedig az a gond, hogy van egy veleszületett rendellenesség (az egyik lábammal van gond), amit sikerült orvos segítségével rendbe tenni, viszont pl fizikai munka esetén korlátozva van mekkora súlyt mozgathatok, emelhetek (edzésnél is figyelni kellett erre).
2019. ápr. 15. 11:37
 50/85 anonim ***** válasza:
13%
Egyértelműen kamu vagy, mivel ez egy névtelen oldal fel se mered vállalni azt hogy mi a végzettséged akkor igazából ne sajnáltasd itt magad hogy neked milyen szar mert nem vesznek fel sehova.. Ha valóban voltál ennyi helyen meg jelentkeztél ennyi helyre nem igaz hogy nem vesznek fel sehova, De akkor tényleg veled van a baj
2019. ápr. 15. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!