Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hajléktalanság vagy öngyilkoss...

Hajléktalanság vagy öngyilkosság, melyiket választanátok 25 évesen?

Figyelt kérdés
Ez a két lehetőség áll már csak előttem, mivel képtelen vagyok munkát találni, amire alkalmas vagyok és fel is vesznek. Fél éve próbálkozok mindenhol, de 80-90%-ban vissza sem jeleznek, ha meg esetleg mégis behívnak, az első kör után kiszórnak, pedig semmi rosszat nem mondok. Másokat felvesznek ugyanezzel a végzettséggel, ugyanúgy nulla tapasztalattal az első helyre, ahova jelentkezik, engem meg sehova sem akarnak. Most már teljesen biztosra mondom, hogy soha nem lesz munkám. Jelentkeztem én már takarítónak, betanított munkásnak, minőségellenőrnek, biztosítóhoz, postára, portásnak, eladónak, ügyfélszolgálatosnak, mindenhova ami csak létezik, de sehol nem hajlandóak még csak esélyt sem adni. Nem tudok már egyszerűen mit tenni. Most már csak tényleg az a két lehetőség áll fenn, hogy az utcára költözök és ott vegetálok hátralévő életemben vagy minél hamarabb megölöm magam.
2019. ápr. 15. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:

- Nemed?

- Jogsi?

- Erőnlét?

2019. ápr. 15. 10:21
 22/85 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te ugyanaz vagy, aki heti szinten minimum itt sír, hogy soha, sehová nem veszik fel. Valami felvideki,,szlovákiai vagy honnan való vagy és valami €4/óra fizetéses munkáid voltak, amik nem feleltek meg.
2019. ápr. 15. 10:22
 23/85 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te egyszerűen úgy vagy ezzel a dologgal hogy most itt megerősítést vártál arra a válaszoloktól hogy tényleg nagyon szar a helyzeted. Ehelyett mindenki azt mondja hogy ha akarnál találnál munkát és ezt lehet hogy pofára esésnek érzed most
2019. ápr. 15. 10:23
 24/85 anonim ***** válasza:
100%

Értelmesre...háááát, mint bölcsész szakpár, értelmes volt a maga módján, de inkább oktatási területen lehetett volna hasznosítani. Te mit végeztél? És melyik településen élsz? Hátha tudunk valamit segíteni...

Amúgy, amikor állást kerestem, én is soooooook helyre jelentkeztem. Nagyon kevés helyről jeleztek vissza, de ahova behívtak, oda kellettem. Biztosan van ennek egy technikája, hogyan adja el magát az ember. Ennek utánajártál már? Egyébként én voltam egyetem alatt adminisztrátor nagy cégnél, utána takarító, mosogató-kézilány, gázmérőleolvasó, most éppen dajka, de voltam beugrós szakács mellett is, és alkalmanként most is takarítok.

2019. ápr. 15. 10:24
 25/85 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha lennie kell, akkor hajléktalanság. Onnan bármikor jöhet esély, viszont ha feladod, onnan már nincs visszaút. Ismerősöknek, szeretteidnek is ezzel csak rossz időket csinálnál. Semmiképpen sem éri meg.

Munkát lehet találni, esetleg próbálkozz alkalmi munkákkal, vagy kezdj valamilyen olyanba, amit szívesen csinálsz. Gondolok itt netán varrásra, festésre, vagy bármilyen olyan dologra, amiben örömödet leled. Ha valaki valamit szívesen csinál, azzal lehet pénzt keresni is.

Viszont ha bárhová mész vagy bármit úgy csinálsz, mint akinek a hátát verik, nem lesz abból semmi sem.

Annyi még, hogy ne hajtogasd magadban egyfolytában azt, hogy nem fog sikerülni, nem lesz munkád, stb. Létezik egy jelenség a pszichológiában, amit angolul "self-fulfilling prophecy"-ként emlegetnek. Magyarul ez az önbeteljesítő jóslat. Ez annyit jelent csak, egy egyszerű példával megmondva, hogy ha sokat gondolsz arra mondjuk hogy beteg leszel, akkor beteg is leszel. Ezt kismillió kísérlettel be is bizonyították évek óta. Szóval ne gondolj ilyenre, hanem arra inkább hogy lesz hamarosan jó munkád, és sikeres lesz. Ez csak átmeneti.

Feladni nem szabad!

2019. ápr. 15. 10:25
 26/85 anonim ***** válasza:
És ha valóban ennyire reménytelen a helyzeted ahogy le fested akkor tényleg költözz el mert tényleg nincs vesztenivalód meg ha van egy diplomád akkor van hozzá valami nyelv tudásod is bár ez a mai világban már kétséges Úgyhogy akár külföldre is ki tudsz menni, de lehet te is olyan állást keresel mint nagyon sokan mostanában sok pénzt akarnak keresni Ez a minimum 1000 euró per hó és dolgozni azt azért nem szeretnének annyira.
2019. ápr. 15. 10:27
 27/85 A kérdező kommentje:
Nem várok én megerősítést, most attól jobb lesz, hogy ha mások szerint is szar helyzetben vagyok? Semmi nem fog változni tőle. A fizetési igényem sem magas, nem tudom ezeket honnan szeditek, nem vagyok felvidéki és nem szoktam erről írogatni. Már tényleg elvállalnék bármit, fizethetnek akár 60 ezret is havonta, de ha sehol nem adnak esélyt sem, akkor mit tudok tenni? Mondhatok én akármit, hogy el tudom végezni az adott munkát (mert pl a gyakorlatom alatt is hamar belejöttem és önállóan végeztem a feladatokat hiba nélkül), nem érdekli őket, sehova sem vesznek fel. Próbálkoztam én már a gyakorlati helyeken is, hát most éppen oda sem kell senki, nem tudnak mit tenni, már így is túl sokan vannak stb.
2019. ápr. 15. 10:32
 28/85 A kérdező kommentje:
Amúgy pedig férfi vagyok. Nincsen jogosítványom sajnos. Az erőnlétre nem tudok hirtelen mit mondani, évekkel ezelőtt rendszeresen edzettem, de most már nem annyira príma..
2019. ápr. 15. 10:33
 29/85 anonim ***** válasza:
Mindenre tudsz választ adni Arra még sem válaszolsz hogy akkor miért nem költözöl el onnan miért nem próbálod meg máshol? De ennyi, én itt lezártam ezt a beszélgetést. Munka szempontjából a Balatonon is indul a szezon egy két héten belül... Szóval ha valaki akar akkor tud dolgozni. Sok sikert neked.
2019. ápr. 15. 10:35
 30/85 anonim ***** válasza:
Ez már kamu kérdés.
2019. ápr. 15. 10:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!