Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A rusnya embereknek nehezebb...

A rusnya embereknek nehezebb érvényesülni az életben, általában szerencsétlen lúzerként kénytelenek élni?

Figyelt kérdés
Sajnos én nagyon rusnya fiú vagyok és óriási hátrányként élem meg ezt, sokkal elutasítóbbak az emberek minden téren.

2019. márc. 31. 20:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%

Mond el szerinted mitöl vagy rusnya?

3 szemed van?

2019. márc. 31. 20:09
 2/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, de nekem mindig azt mondták, hogy "Ha szép nem vagy, legalább hülye ne legyél!"

Magyarul ha randa vagy, akkor legalább észre gyúrj és nem leszel egy utolsó senki.

De ha az önsajnálat jobb, akkor ne várj csodát. A rondáknak ötször annyit kell kaparni, de nem lehetetlen életben maradni. Aztán ha rágyúrsz az észre és esetleg karizmára, meg mondjuk lesz pénzed is, többet nem kell aggódni. A buta és szép emberek meg a pénzt szeretik. (:

2019. márc. 31. 20:10
 3/16 A kérdező kommentje:
Mindig olyan az arckifejezésem mint aki be van szarva. Meg olyan jellegtelen az arcom amúgy is. A szám rettenetesen kicsi, alig látszik, a füleim pedig jó nagyok.
2019. márc. 31. 20:11
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

Képen úgy nézek ki mint egy sorozatos nemi erőszakoló börtön töltelék (Élőben nem (és nem is vagyok az))

Ahova fényképes önéletrajzot kérnek és abból választanak interjúra, általában esélyt sem kapok élőben.

2019. márc. 31. 20:15
 5/16 anonim ***** válasza:
Persze hogy nehezebb
2019. márc. 31. 20:18
 6/16 anonim ***** válasza:
A fület le lehet szabatni.
2019. márc. 31. 20:34
 7/16 anonim ***** válasza:

Hát ... lehet ronda vagy. Nagyon sokan azok én sem hiszem, hogy szép lennék.

Úgy vagyok vele, hogy vannak dolgok amiken nem tudunk változtatni és olyanok is amit igen és ezekkel tudsz kompenzálni.

Pl.: Teljesen mindegy milyen ronda a fejed.

[link]

Ha ilyen tested van már nagyobb esélyed van rengeteg lánynál mint egy teljesen átlagos fiúnak, akinek lehet szebb az arca.

Vagy éppen ha kiemelkedő a személyiséged, jó a kommunikációs képességed, vicces vagy stb...

Nem csak a konditeremmel tudod kiegyensúlyozni az öszképedet.

Ezen kívül még ha van egy normális karriered. Itt nem feltétlenűl a pénzről beszélek. Ha a munkád olyan amit élvezettel csinálsz és bükszén tudsz róla beszélni az is ad egy kisugárzást. Meg tudatja másokkal hogy tudod merre tartasz az életben.

Hátránnyal indultál az életben, de ez nem jelenti azt, hogy mindvégig hátul fogsz maradni, csak keményebben kell dolgoznod mint mások.

2019. márc. 31. 20:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Velem is, hidd el. Ez elsősorban szerintem nem a külsőn múlik, sokkal inkább a belső tulajdonságokon. Velem sosem barátkozott senki, mert mindig is nagyon zárkózott, csendes voltam, unalmasnak tűnhettem mások szemében.
2019. márc. 31. 20:41
 9/16 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs edzeni. Kommunikálni pedig nem tudok. Munkán sincs mondjuk
2019. márc. 31. 20:42
 10/16 anonim ***** válasza:
20%

Ja, ha tenni nem akarsz semmiért, akkor elrohadsz a sor legvégén.

Mint írta más is és írtam én is - ha ronda vagy, neked minimum dupla munkával jár, de nem lehetetlen. Viszont ha nem akarsz tenni semmiért? Nem is kár érted. :)

2019. márc. 31. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!