A rusnya embereknek nehezebb érvényesülni az életben, általában szerencsétlen lúzerként kénytelenek élni?
Mond el szerinted mitöl vagy rusnya?
3 szemed van?
Nem tudom, de nekem mindig azt mondták, hogy "Ha szép nem vagy, legalább hülye ne legyél!"
Magyarul ha randa vagy, akkor legalább észre gyúrj és nem leszel egy utolsó senki.
De ha az önsajnálat jobb, akkor ne várj csodát. A rondáknak ötször annyit kell kaparni, de nem lehetetlen életben maradni. Aztán ha rágyúrsz az észre és esetleg karizmára, meg mondjuk lesz pénzed is, többet nem kell aggódni. A buta és szép emberek meg a pénzt szeretik. (:
Képen úgy nézek ki mint egy sorozatos nemi erőszakoló börtön töltelék (Élőben nem (és nem is vagyok az))
Ahova fényképes önéletrajzot kérnek és abból választanak interjúra, általában esélyt sem kapok élőben.
Hát ... lehet ronda vagy. Nagyon sokan azok én sem hiszem, hogy szép lennék.
Úgy vagyok vele, hogy vannak dolgok amiken nem tudunk változtatni és olyanok is amit igen és ezekkel tudsz kompenzálni.
Pl.: Teljesen mindegy milyen ronda a fejed.
Ha ilyen tested van már nagyobb esélyed van rengeteg lánynál mint egy teljesen átlagos fiúnak, akinek lehet szebb az arca.
Vagy éppen ha kiemelkedő a személyiséged, jó a kommunikációs képességed, vicces vagy stb...
Nem csak a konditeremmel tudod kiegyensúlyozni az öszképedet.
Ezen kívül még ha van egy normális karriered. Itt nem feltétlenűl a pénzről beszélek. Ha a munkád olyan amit élvezettel csinálsz és bükszén tudsz róla beszélni az is ad egy kisugárzást. Meg tudatja másokkal hogy tudod merre tartasz az életben.
Hátránnyal indultál az életben, de ez nem jelenti azt, hogy mindvégig hátul fogsz maradni, csak keményebben kell dolgoznod mint mások.
Ja, ha tenni nem akarsz semmiért, akkor elrohadsz a sor legvégén.
Mint írta más is és írtam én is - ha ronda vagy, neked minimum dupla munkával jár, de nem lehetetlen. Viszont ha nem akarsz tenni semmiért? Nem is kár érted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!