Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hajléktalanság vagy öngyilkoss...

Hajléktalanság vagy öngyilkosság, melyiket választanátok 25 évesen?

Figyelt kérdés
Ez a két lehetőség áll már csak előttem, mivel képtelen vagyok munkát találni, amire alkalmas vagyok és fel is vesznek. Fél éve próbálkozok mindenhol, de 80-90%-ban vissza sem jeleznek, ha meg esetleg mégis behívnak, az első kör után kiszórnak, pedig semmi rosszat nem mondok. Másokat felvesznek ugyanezzel a végzettséggel, ugyanúgy nulla tapasztalattal az első helyre, ahova jelentkezik, engem meg sehova sem akarnak. Most már teljesen biztosra mondom, hogy soha nem lesz munkám. Jelentkeztem én már takarítónak, betanított munkásnak, minőségellenőrnek, biztosítóhoz, postára, portásnak, eladónak, ügyfélszolgálatosnak, mindenhova ami csak létezik, de sehol nem hajlandóak még csak esélyt sem adni. Nem tudok már egyszerűen mit tenni. Most már csak tényleg az a két lehetőség áll fenn, hogy az utcára költözök és ott vegetálok hátralévő életemben vagy minél hamarabb megölöm magam.
2019. ápr. 15. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem kamu,akkor hajléktalanság. Az öngyilkosság nem megoldás.
2019. ápr. 15. 11:42
 52/85 anonim ***** válasza:
100%
Vasút?
2019. ápr. 15. 12:13
 53/85 anonim ***** válasza:
67%

Majd utólag elolvasom a kommenteket, mert érdekel. De egy mondatod megragadta a figyelmem, amire muszáj reagálnom. Azért nem vesznek fel gyárba betanított munkásként, mert diplomás vagy. Nna ez az, ami marhára nem igaz! DE, felvesznek. Konkrét esetről tudok, aki diplomázott a Széchenyi Egyetemen Győrben, igaz, kisebbségi volt, de simán alkalmazták gyári munkásként. Átmeneti megoldásnak ez neked miért nem jó? Ő is tovább lépett kb. 1 év után, mert addig ment, míg talált a szakmájának megfelelő munkakört.

A lényeg: diplomásként is alkalmaznak gyári munkásokat, ha az illető jelentkezik. Ez biztos!

2019. ápr. 15. 13:04
 54/85 anonim ***** válasza:
50%
diplomával voltam közfoglalkoztatott, szóval az sem igaz, hogy ott kizáró ok lenne...
2019. ápr. 15. 13:19
 55/85 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ezt 2018-ban vezették be, hogy diplomával már nem vesznek fel közfoglalkoztatottnak.
2019. ápr. 15. 13:31
 56/85 anonim ***** válasza:
100%
És milyen diplomád van? Tudnék lehet segíteni munkában, de tudnom kéne milyen..
2019. ápr. 15. 13:37
 57/85 A kérdező kommentje:
Szerintem nem releváns a diploma, mivel nem lehet vele elhelyezkedni, igazából csak kamu papír.
2019. ápr. 15. 13:53
 58/85 A kérdező kommentje:
És igen, jó kérdés, hogy miért mentem erre, magam sem tudom megmondani, hogy mi is volt az igazi oka. Tájékozatlanság, önbizalomhiány, lustaság. Sok minden közrejátszott, hogy így alakult. De most már ez van.
2019. ápr. 15. 13:54
 59/85 anonim ***** válasza:
100%

De rohadtul releváns lenne a diplomad, de ugy latszik meg arra is lusta vagy, vagy csak szégyelled a végzettséged leirni.

De szerintem is kamu vagy. Nincs az az isten hogy sehova sem vesznek fel.

A seregben meg akkora hiany van, hogy ha fél karu lennel, meg akkor is lenne eselyed, nemhogy 2 ev kihagyott edzessel.

2019. ápr. 15. 14:11
 60/85 A kérdező kommentje:

Miért lenne kamu?

Te próbálkoztál már a seregben, hogy ennyire tudod vagy csak úgy mondod, mert szerinted úgy van? A valóságban nem olyan egyszerű bejutni sehova, mint ahogy az le van festve a hírekben...érdekes módon mindenhova kellene ember, ha meg jelentkezek valahova, akkor mégse kell, nem vesznek fel senkit vagy csak 8 körös felvételi után esetleg. Valami akkor mégsem stimmel.

2019. ápr. 15. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!