Ti mit gondoltok erről?
A minap voltunk barátnőméknél. 10 hónapos a fiuk a miénk 3 hónapos. Én mindig adtam magamra (ápolt haj, szép ruha, ápolt köröm nem valami plázacica megjelenés) és barátnőmet is így ismertem. Én szokásosan egy szolid sminket raktam fel, egy csinos ruhát vettem fel amit a férjem szeret. A férjem is csinosan volt felöltözve. De amikor odaértünk. Nagyon meglepődtünk. A barátnőm zilált hajjal, egy mackónadrágban, egy büfis pólóban amiből kilógott a hasa és valami koszos papucsban fogadott minket. A férje szintén. Extra kellemetlenül éreztük magunkat. Attól,hogy babájuk van szerintem nem kéne elhanyagolniuk magukat. Mi se tesszük. Ti mit gondoltok erről? Szerintetek se kéne valakinek elhanyagolnia magát? Nálatok ez,hogy van?
Igazából csak érdekelne más véleménye,mert mióta mondtam neki,hogy úgy nem fogja a férje kívánni,hogy ha nem ad magára nem beszél velem. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!