Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A minap voltunk barátnőméknél. 10 hónapos a fiuk a miénk 3 hónapos. Én mindig adtam magamra (ápolt haj, szép ruha, ápolt köröm nem valami plázacica megjelenés) és barátnőmet is így ismertem. Én szokásosan egy szolid sminket raktam fel, egy csinos ruhát vettem fel amit a férjem szeret. A férjem is csinosan volt felöltözve. De amikor odaértünk. Nagyon meglepődtünk. A barátnőm zilált hajjal, egy mackónadrágban, egy büfis pólóban amiből kilógott a hasa és valami koszos papucsban fogadott minket. A férje szintén. Extra kellemetlenül éreztük magunkat. Attól,hogy babájuk van szerintem nem kéne elhanyagolniuk magukat. Mi se tesszük. Ti mit gondoltok erről? Szerintetek se kéne valakinek elhanyagolnia magát? Nálatok ez,hogy van?

Igazából csak érdekelne más véleménye,mert mióta mondtam neki,hogy úgy nem fogja a férje kívánni,hogy ha nem ad magára nem beszél velem. Köszönöm.

2014. nov. 4. 09:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
84%
Megkérdezted, hogy ha már barátok vagytok, hogy tudnál neki segíteni, hogy jusson ideje magára? Tudom, hogy tökéletes vagy, de barátként el tudod fogadni, hogy ő nem tudja megoldani olyan szuper ügyesen, mint te, a hétköznapokat? Vagy lehet, hogy a 10 hónapos gyerek nem alszik napi 20 órát, mint a te 3 hónapos magatehetetlen babád? Több empátia, te 'szuper barátnő'!
2014. nov. 4. 09:15
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Ob 200ilyen jellegu kerdes volt mostanaban. Van aki ad magara van aki nem. Mindenkinek arra van ideje amire akarja, persze ilyenlor jonnek a kifogasok, h az o gyereke biztos mas, mert minden gyerek mas, stb es aki apolt az leszolja a bufis polost, aki bufis polos az meg jon azzal h ha a kulso miatt elhagy valakit a ferje annak szar a hazassaga, majd meglatod :-). En amugy egy ket honapossal vagyok itthon. Itthon melegito (tiszta es nem a susi fele;) ), utcan rendes ruha, sminkelek itthon is, hajat hetente mosok, es arra van idom amire akarom h legyen :-).
2014. nov. 4. 09:16
 3/31 anonim ***** válasza:
71%

Neked van igazad. Csak ma sok anyuka azt hiszi, hogy gyerek mellett kell tölteni miden idejét, és mindegy, hogy mi van rajta.

Én mindig egy kötényt vagy vékony köpenyt vettem fel, amikor a babával foglalkoztam. Így a ruhám nem lett büfis, vagy koszos.

2014. nov. 4. 09:16
 4/31 anonim ***** válasza:
Elso irigyellek ha a te gyereked 20orat aludt 3 honaposan, az enyem napkozben alszik 3-szor 40 percet.. de ezek szerint akkor neked is volt idod mindenre ;-)
2014. nov. 4. 09:18
 5/31 anonim ***** válasza:
72%
Tényleg ilyen egy barátnő? Szerintetek ez a normális, hogy megszólja, hogy hogy néz ki, közli vele, hogy igénytelen és el fogja hagyni a férje, aztán kiírja ezt a kérdést gyakorira? Én nehezen tudnám eldönteni, hogy barát vagy ellenség... A nő meg olyan, amilyen. Majd összeszedi magát, de nem azért, mert ilyen remek barátai vannak, az 100%.
2014. nov. 4. 09:18
 6/31 anonim ***** válasza:
41%
Ebben a dologban az a jo, Kérdezö, hogy te igy most nagyon f..sza csajnak érezheted magad, hogy csinosabb vagy, mint a baràtnöd:-))
2014. nov. 4. 09:23
 7/31 anonim ***** válasza:
25%
6os nem irta h csinosabb, csak,nyilvan igenyesebb. A postasnak se nyitok ajtot kinyult, lebufizett ruhaban..
2014. nov. 4. 09:25
 8/31 A kérdező kommentje:
Na szóval. Tisztázzuk a félreértéseket csak nem akartam regényt írni. Előtte minden nap beszéltünk skypeon és elmesélte,hogy a férje más nőkkel smsezik elég intim dolgokról. Kérdezte,hogy szerintem mit lehetne tenni,hogy ne csalja meg. Illetve azt is hozzátette,hogy rosszul érzi magát a bőrében. Erre mondtam neki,hogy adjon picit magára (az unokahúga fodrász, a sógornője körmös csak épp nem fizette ki a munkájukat így nyilván nem szívesen fogadják pedig neki negyed áron csinálták) és akkor talán jobb lesz. Próbáltam neki tanácsot adni,hogy én ezt hogy is csinálom. Az én fiam hiába 3 hónapos nem alszik napközben csak éjjel. Elhiszem,hogy minden gyerek más de azért (és ezt neki is mondtam) egy férfinek tetszik ha a neje szexi.
2014. nov. 4. 09:25
 9/31 anonim válasza:
46%

Kedves Kérdező!

Szerintem foglalkozz a saját dolgoddal!

2014. nov. 4. 09:26
 10/31 anonim ***** válasza:
31%
Ez meg aztán végképp tömegekre tartozik, köszi, hogy megosztottad velünk! A gyomrom forog tőled.
2014. nov. 4. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!