Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok a férjeteknek "elhajlási engedélyt"/ szabadnapot adni, amikor azt tehet következmény nélkül amit akar? Ill. mit gondoltok erről?
Elég elképesztő!
Vagyis legálisan megcsalhat. Azt elhiszem,hogy a pasik nagy része szeretné / jó érzésű biztos nem/.
Ha te bírod gyomorral,hajrá!
Nekem ez olyannak tűnik, mintha egy börtönben lenne, ahol kap egy napot szabadnak.
Nálunk nincs ilyen. Mindenki azt csinál, amit jónak lát, de a tetteknek következménye van.
És ez miért csak a pasinak jár?
Elsőnek tényleg "legális megcsalásnap"-nak hangzott, abba nem mennék bele. Ahhoz meg, hogy szórakozzon a haverjaival, miért kell külön napot csinálni? Felnőtt ember, akkor teszi, amikor akarja. Röviden: semmi értelmét nem látom
Elhajlási engedély/szabadnap?
Minek? Azt csinál mellettem amihez kedve van, akár egész éjszaka nyomhatja a haverokkal a hülye játékát, meg akkor mehet a kocsmaba a haverokkal amikor akar vagy pókerezni...stb.
Engedély hogy megcsaljon...? Nah olyan nincs, mert akkor már nem is kell hazajönni. Nyugodtan csajozhat, de nem mellettem... ha én hűsèges tudok lenni akkor ő is legyen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!