Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok a férjeteknek "elhajlási engedélyt"/ szabadnapot adni, amikor azt tehet következmény nélkül amit akar? Ill. mit gondoltok erről?
Nálunk mindent, amit egy kapcsolatban szabad, szabad bármelyik nap. Nem börtönben vagyunk, hogy kimenőt kelljen kérni egy kis szórakozásra.
Amit meg nem, azt nem, akinek olyan dolgokra van szüksége (pl. megcsalás), az ne legyen kapcsolatban.
Mi van? Most is elmehetsz te is és ő is, ehhez nem kell engedély. Az elhajlási engedély ELHAJLÁÁÁÁÁS-t jelent, nem playstationözést.
Mi szabadok vagyunk egymással is, eszembe se jutna szabadnapot adni, hiszen "kivehető" szabadon:) Megcsalásra meg nem adnék nyilván.
Nem, egyrészt mert nem kell engedély, másrészt azért szerintem van egy határ, amit be illik tartani. Most is kint van a férjem Korn koncerten a szigeten, de azt a jegyet is nyerte, persze, menjen, érezze jól magát, nem baj az sem, ha iszik, de pl nem szeretném, ha hajnali 4-kor csutak részegen jönne haza.
Elhajlási engedély szerintem baromság, de normális keretek között mehet mindenki, ha a vélemények egyeznek.
nálunk nem szokás adni az engedélyt :)
furcsa egy házasságban élhettek :)
ha férjem menni akar akkor megbeszéljük és megy.
mondjuk már elég régóta kialakult nálunk, hogy övé a szombat este, nekem a vasárnap délelőtt jutott :)
ő szeret leülni a haverokkal sörözni és kidumálni a dolgokat, én beszélgetek eleget a munkahelyemen, nekem egy kiadós alvás kell :)
így szombaton este 8kor megy, mióta megszületett a gyerekünk (4éves), azóta éjfél körül haza is tántorog, aztán vasárnap kelti a gyerek, rám zárják az ajtót... akkor is így volt mikor még pici baba volt, mondjuk ő soha nem kelt hozzá éjjel, egyrészt meg se hallotta, másrészt neki nem volt teje ;)
nekem furcsa ez az engedély adás, azonkívül számomra az elhajlási engedély a félrekufircot jelenti, nyitott házasságban meg nem élnék
Nem kell annyi filmet, meg TLC- t nézni, és akkor ilyen ökörségek nem jutnak eszetekbe.
Agyam eldobom, hogy az önbizalomhiányos nők még arra is képesek, hogy elengedjék a férjuket félrekufircolni, csak maradjon velük.
Swingerek leszünk, hogy büntetlenül mással is szexelhessünk, és közben azt hangoztatjuk, hogy ez így normális, és jót tesz a kapcsolatnak.
Jesszus! Van aki elhiszi, hogy tényleg szereti a párja, de azért még megkettyint más nőket is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!