Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem közös programot szervezett egy kolléganőjével és velem. Mit gondoltok erről?
Pár hónapja került új munkahelyre a férjem, ott ismerkedtek meg. Naponta egy autóval utaznak (nem kettesben), jóban vannak. A nő most válik. A férjem úgy gondolta, hogy jót tenne neki, ha kicsit kimozdulna. Ezért kitalálta, hogy menjünk el hármasban pizzázni, majd tovább szórakozni péntek este.
Ti mit éreznétek, gondolnátok egy ilyen helyzetben?
Alap esetben nem gondolnek rosszra.
Viszont megjegyzem, h a ferjem megcsalt a kolleganojevel es o is tervezett kozos programot, h bemutassa nekem. Merthogy azert egyszer-egyszer szobakerult a neve es epp azzal akarta elkerulni a gyanusitgatast, hogy bemutatja, szimbolizalva ezzel, h abszolit nem kell aggodnom.
Ferfi logika.
(Hozzateszem, hogy egyszer sem gyanusitgattam semmivel, eszembe sem jutott, hogy felremegy esetleg.)
A noci mellesleg epp szinten egy kapcsolat vegen volt.
Nyilvan nalunk sem volt akkor minden rendben.
Mindegy, ne gondolj semmi rosszra, lehet h ilyen furfangos gondolata csak az en ferjemnek volt es a tied abszolut joszandeku.
Hát nem tudom... én nem vagyok féltékeny típus, de én nem örülnék neki és nem is lennék benne partner.
Már miért az én pár hónapja odakerült férjemnek kéne programokra invitálni a válóban lévő kolléga nőjét? Szerintem ez fura... bárki bármit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!