Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem közös programot szervez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem közös programot szervezett egy kolléganőjével és velem. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Pár hónapja került új munkahelyre a férjem, ott ismerkedtek meg. Naponta egy autóval utaznak (nem kettesben), jóban vannak. A nő most válik. A férjem úgy gondolta, hogy jót tenne neki, ha kicsit kimozdulna. Ezért kitalálta, hogy menjünk el hármasban pizzázni, majd tovább szórakozni péntek este.

Ti mit éreznétek, gondolnátok egy ilyen helyzetben?

2014. jún. 12. 20:33
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
82%
Semmit. Kedves a férjedtől. Miért, te mit gondolsz róla?
2014. jún. 12. 20:34
 2/42 anonim ***** válasza:
55%
Na valahogy igy kezdődnek a szerelmek.ő szomorú bánatos a férjed meg pátyolgatja aztán azt veszik észre hopp szerelmesek.Semmi köze ahoz a nőhöz,nem az ő dolga programot szervezni neki.Én meg mondanám neki hátrább az agarakkal, már a férjednek
2014. jún. 12. 20:38
 3/42 anonim ***** válasza:
65%
Kicsit fura lenne, de mivel hármasban mennétek így nem gondolnék bele túl sokat.
2014. jún. 12. 20:39
 4/42 segal jusko válasza:
58%
Én nem gondolnek rosszat:) szerintem a nőnek jol esne ez a válás után.
2014. jún. 12. 20:45
 5/42 anonim ***** válasza:
80%
Hármasban nekem furcsa lenne, javasolnám, hogy hívjon még pár kollégát, akikkel jóban van.
2014. jún. 12. 20:46
 6/42 anonim ***** válasza:
94%

Alap esetben nem gondolnek rosszra.

Viszont megjegyzem, h a ferjem megcsalt a kolleganojevel es o is tervezett kozos programot, h bemutassa nekem. Merthogy azert egyszer-egyszer szobakerult a neve es epp azzal akarta elkerulni a gyanusitgatast, hogy bemutatja, szimbolizalva ezzel, h abszolit nem kell aggodnom.

Ferfi logika.

(Hozzateszem, hogy egyszer sem gyanusitgattam semmivel, eszembe sem jutott, hogy felremegy esetleg.)

A noci mellesleg epp szinten egy kapcsolat vegen volt.

Nyilvan nalunk sem volt akkor minden rendben.

Mindegy, ne gondolj semmi rosszra, lehet h ilyen furfangos gondolata csak az en ferjemnek volt es a tied abszolut joszandeku.

2014. jún. 12. 20:48
 7/42 anonim ***** válasza:
49%
Ha férfi kollágáról lenne szó, senkiben semmi rossz nem merülne fel. Bármilyen meglepő, de egy férfi képes az együttéezésre úgy is, hogy nem vár szexet cserébe. Legfeljebb akkor volna okod kombinálni, ha kettesben mennének.
2014. jún. 12. 20:48
 8/42 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom vannak a nőnek barátnői,keressen azokkal programokat.Gondolkodj már el,pár hónapja került oda a férjed.Mitől szív ügye a kollegina,kimozdul vagy nem.Lassú víz partot mos.Nekem aztán mondhatjátok kedves gesztus stb.
2014. jún. 12. 20:54
 9/42 anonim ***** válasza:
40%
Ugyan már, tök jófej a férjed, ha akarna valamit a nőtől, akkor téged még véletlen sem hívott volna meg, ez csak egy kedves gesztus, ha meg is fog valaha csalni, akkor sem ezzel a nővel, mert rá nem úgy néz, nem vonzódik hozzá.
2014. jún. 12. 20:59
 10/42 anonim ***** válasza:
91%

Hát nem tudom... én nem vagyok féltékeny típus, de én nem örülnék neki és nem is lennék benne partner.

Már miért az én pár hónapja odakerült férjemnek kéne programokra invitálni a válóban lévő kolléga nőjét? Szerintem ez fura... bárki bármit mond.

2014. jún. 12. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!