Ti mit gondoltok erről?
A minap voltunk barátnőméknél. 10 hónapos a fiuk a miénk 3 hónapos. Én mindig adtam magamra (ápolt haj, szép ruha, ápolt köröm nem valami plázacica megjelenés) és barátnőmet is így ismertem. Én szokásosan egy szolid sminket raktam fel, egy csinos ruhát vettem fel amit a férjem szeret. A férjem is csinosan volt felöltözve. De amikor odaértünk. Nagyon meglepődtünk. A barátnőm zilált hajjal, egy mackónadrágban, egy büfis pólóban amiből kilógott a hasa és valami koszos papucsban fogadott minket. A férje szintén. Extra kellemetlenül éreztük magunkat. Attól,hogy babájuk van szerintem nem kéne elhanyagolniuk magukat. Mi se tesszük. Ti mit gondoltok erről? Szerintetek se kéne valakinek elhanyagolnia magát? Nálatok ez,hogy van?
Igazából csak érdekelne más véleménye,mert mióta mondtam neki,hogy úgy nem fogja a férje kívánni,hogy ha nem ad magára nem beszél velem. Köszönöm.
Azt írtad, hogy férje szintén nem túl csinosan volt felöltözve. Szóval nem hiszem, hogy azért írogat más nőknek, mert a felesége nem elég csinos, hiszen ő sem az :D
Egyébként meg lehet, hogy éppen rossz napjuk volt, amikor mentetek.
Majd megoldják, ha akarják.
"Amikor én sajnálattal újságoltam neki,hogy sajnos elapadt a tejem és tápszert kell adni a babának akkor az volt a válasz,hogy "vannak olyan jó anyák mint én akik tudnak szoptatni és vannak olyanok mint te.." ez még bőven az incidens előtt volt de nem sértődtem meg."
????
Hät érdekes baràtnöi lehettek ti egymàsnak.
"A férje szintén". Akkor meg mi a baj? Mi is rengetegszer vagyunk itthon együtt dolgozós ruhában, mert olyan feladataink vannak, ami miatt nem tudunk szép ruhát felvenni. Mivel mindketten így öltözünk, a megértés kölcsönös, ezért nem fog a férjem más nőhöz rohanni. Ha pedig kitesszük itthonról a lábunkat, felöltözünk úgy, hogy anyánk sem ismer ránk.
Mindenkinek a maga dolga, hogy neki mi a kényelmes otthon. Van pl. egy olyan nő ismerősöm, akit mindig nagyon csinosnak látok, én pedig szabadkozok, ha szakadt vagyok mikor jön. Erre azt mondta, hogy el sem tudom képzelni hogyan néz ki Ő is otthon, melegítő, nyúlott pulóver, rá sem ismernék. :-D Neki is úgy kényelmes, főleg ha egész nap főz, takarít, kertészkedik. Szerintem intelligens ember túl tud lépni ezeken a felszínességeken.
A másik, hogy nem mindenkinek egyformán könnyű a gyereknevelés, lehet hogy Ő most épp nehezebb időszakban van a 10 hónapos gyerkőccel. Sok anyukánál megfigyeltem, hogy bizony van egy időszak, amikor kicsit elhagyják magukat, de aztán ahogy növekszik a gyerek, elkezd bölcsibe, oviba járni, hirtelen megszépülnek, bepótolnak mindent, ami addig elmaradt. Mint ahogy már mások is írták, nem vagyunk egyformák, biztos a barátnőd sem akar így maradni a hátralévő életére. Nekem sem esne jól, ha ezért figyelmeztetne valaki, mert az egyik az, hogy az én dolgom, másik meg, hogy eléggé megalázó, mert nem vagyok sem hülye sem igénytelen, hogy ne vegyem észre magam is, hogy mennyivel jobb lenne itthon is puccban járni. Harmadik meg, hogy ha szeretettel várok valakit, másodlagos, hogy milyen rongy van itthon a saját lakásomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!