Ismerőseid, családtagajaid közül sokan mentek ki külföldre? Ha lenne lehetőséged, akkor mennél?
28 éves vagyok,a környezetemben nagyon sok ember ment külföldre.40-ből 30 ember már külföldön van.Olyan emberek is akikről soha nem gondoltam volna,mert vagy élt bennük a hazaszeretet,vagy egyszerűen nem tudták elképzelni ott az életüket.
Én amit itt látok egyre jobban elkeserít,28 éves vagyok,nem jutok egyről a kettőre,hol van munkám hol nincs.Ha van,akkor havi 80 ezer ft-ért,és cserében még húzzam is meg magam és kussoljak.Már a depresszió határán vagyok és egyre jobban elmegy ettől az országtól a kedvem.Pedig nyitott pozitív beállitottságú voltam.Egyre jobban azt érzem reménytelen itt a helyzet.Tudom külföldön sem kolbászból van a kerítés,majd itt is mondják páran nyilván,de még is jobban élnek ott az emberek.Na most hogy ki nyavajogtam magam:)Kíváncsian várom a válaszokat ha lenne lehetőségetek mennétek?
Kerdezo, most megis mit irjon ha buta vagy?
Ertelmileg behatarolt kepessegu?
Értelmileg behatárolt képességű :D :D
Kérdező, privire nem valaszolok, érdeklődésed kedves, de nem ismerkedem trógerokkal, kétdiplomás a férjem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!