Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ismerőseid, családtagajaid...

Ismerőseid, családtagajaid közül sokan mentek ki külföldre? Ha lenne lehetőséged, akkor mennél?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok,a környezetemben nagyon sok ember ment külföldre.40-ből 30 ember már külföldön van.Olyan emberek is akikről soha nem gondoltam volna,mert vagy élt bennük a hazaszeretet,vagy egyszerűen nem tudták elképzelni ott az életüket.

Én amit itt látok egyre jobban elkeserít,28 éves vagyok,nem jutok egyről a kettőre,hol van munkám hol nincs.Ha van,akkor havi 80 ezer ft-ért,és cserében még húzzam is meg magam és kussoljak.Már a depresszió határán vagyok és egyre jobban elmegy ettől az országtól a kedvem.Pedig nyitott pozitív beállitottságú voltam.Egyre jobban azt érzem reménytelen itt a helyzet.Tudom külföldön sem kolbászból van a kerítés,majd itt is mondják páran nyilván,de még is jobban élnek ott az emberek.Na most hogy ki nyavajogtam magam:)Kíváncsian várom a válaszokat ha lenne lehetőségetek mennétek?

2014. szept. 30. 11:40
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

Kerdezo, most megis mit irjon ha buta vagy?

Ertelmileg behatarolt kepessegu?

2014. szept. 30. 17:02
 52/54 A kérdező kommentje:
Du bist auch ein grosse idiot und arschloch...
2014. szept. 30. 17:18
 53/54 anonim ***** válasza:
49%

Értelmileg behatárolt képességű :D :D

Kérdező, privire nem valaszolok, érdeklődésed kedves, de nem ismerkedem trógerokkal, kétdiplomás a férjem ;)

2014. szept. 30. 18:55
 54/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm de én sem akarok a magad fajta csofadékokkal ismerkedni!:))Két okból,buta vagy mint a se..gg,nem mellesleg van nekem is feleségem te ostoba,aki mellett te labdába sem rughatsz,és igen képzeld diplomás!Szerintem nem éppen ismerkedős levelet írtam,nyugodtan leírhatod hogy nem éppen szépen beszéltem veled.Lesz..arom..
2014. szept. 30. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!