Manapság miért lép félre egyre több feleség is? Úgy értem alapjáraton egyre több ember hűtlen, férfiak is. De manapság már a nők is elég sokan félre lépnek, minden zokszó nélkül?
A férfiakra is ugyan úgy vonatkozik.
Régen pedig ugyan úgy félrelépett mind a két fél, csak az okosak jól csinálták, ha tetszik, ha nem.
Egyébként meg mi ez az is? Amit a férfiaknak 'szabad' az a nőknek tilos?
Ez csak ma a 2. ilyen kérdés.
Ennyire nem lehet újat kitalálni?
Első!A nők ne lépjenek félre!Nekik otthon kell őrizni a tűzhely melegét,ha a férj félre kefél akkor is!!
Na jó nem ám ez vicc volt:))
Senki ne lépjen félre,se nő se pasi!Azért írtam bele a kérdésben a férfiakat is és azt is,hogy manapság a nők is hamarabb félre lépnek és ez így nem normális szerintem.
Olvasmányaim alapján az utóbbi sokezer évben a feleségek is sokszor félreléptek... De, ez így volt régen is.
Százalékokat persze nem tudok, bár nem is érdekel.
"Csak egy apró hiba a pasinál és már jön is a szerető."
Én az ellenkezőjét tapasztalom, sok nő túl sokat eltűr, túlságosan érzelmes ahhoz, hogy akár okkal, de dobbantson. Többször becsapják és marad.
Természetesen vannak igen laza erkölcsű, érzéketlen nők is, sárkányok, hisztérikák, olyanok, akiknek semmi sem jó. De ezek alapján általánosítani nagy hiba.
" hogy tovább menjek,manapság már a nők is minden lelkiismeretfurdolás nélkül szétteszik a lábacskájukat"
Enélkül mondjuk a férfiak is elég nehezen tudnának félrelépni. Ismered a mondást? Ki milyet szakít, olyat szagol.
Nem értem, miért vonatkozna a nőkre más erkölcsi szabály. Ugyanannyi joguk van félrelépni mint a férfiaknak.
Régen is volt megcsalás, ez nem modern eredetű szó. Csak régen titokban tudták tartani. Az emberi érzések és cselekedetek, korszaktól függetlenül, ugyan azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!