Van itt olyan aki 10-12 év párkapcsolat után úgy érezte lehet, hogy a férfi el akarja hagyni?
Nem tisztel már engem annyira, búzinak, kocsognek hív...
Pedig már mióta együtt vagyunk... Mint egy megunt ruhadarab olyannak érzem magam. Akinek már nem kell se virágot venni, se moziba vagy bárhova elvinni, akinek már egy pusziért, csókért is harcolnia kell...Fáj, de talán én is hibás vagyok valamennyire. Azt mondja irigy vagyok. Meg hogy baj nekem ha ő jól érzi magát.
Dühít hogy gyakran csúnya szavakat is megenged magának előttem. Ez olyan lealacsonyító. (bár ezt a haverjaitól vette át szerintem, ahogy politikai nézetüket is)
Megszokott vagyok már neki.
Élvezi ha cukkolhat azzal hogy nálam fiatalabb nőkkel beszélget és találkozik.
Házi bulikba jár és inni a haverjaival hétvégente.(azok a fiatalabb nők is ott voltak)
Nem haragszom rá, had szórakozzon... De az zavar hogy más nők is ott vannak és olyan bulin vesz részt nélkülem.
Titeket is zavarna?
Engem nem zavarna, mert en ennel kevesebbert is reptetnem. O a kocsog!!! Sajnos mar ugy lerombolta az onbizalmad, h nem vesze eszre. Gusztustalan kis pocs.
At kene gondolni, h jo-e ez neked.
"búzinak, kocsognek hív... "
És azon aggódsz, hogy el akar-e hagyni?
Neked kéne páros lábbal kirúgni!
Te jó ég! És te még tényleg azon aggódsz, hogy ez a főnyeremény férfi esetleg el akar hagyni??
Ilyet mondani, hogy bu zi meg köc sög??
Még azt sem mondtam a férjemnek sosem, hogy "hülye vagy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!