Diplomás nők közül sokan azért maradnak szinglik mert túl nagyon az elvárásaik?
Szerintem ez nem diploma függő, de igaz hogy rengeteg szingli nő azért az, mert hatalmas elvárásai vannak.
F
Nem hiszem, hogy diplomához kötöttek a nagy elvárások. Inkább más értékeket keresnek, és nem félnek kilépni a kapcsolatból, ha nem működik (mivel el tudják tartani magukat, "nem szorulnak férfi segítségre"). Persze lehetnek magas elvárásaik, mégis az én tapasztalatom mást mutat. Mind az ismerősi, rokoni körben, mind itt, a gyakorin azt látom, hogy a diplomás nők között kevesebb a szingli, mint az alacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkezők között. Bár ez lehet rossz mintavétel is, mert rokonok között a diplomás nők többsége nem indult túl nagy elvárásokkal.
Ezért gyorsan meg is cáfolom az első szavaimat: a diplomás nők valószínűleg jobban meg tudják beszélni a problámáikat a párjukkal, ezért tartósabbak a kapcsolataik. Tehét kevesebb a szingli. (Mondjuk a párjuknak ebben partnernek kell lennie - de valószínűleg eleve ilyet keresnek. Ha kevés a normális férfi, akkor valóban, több a diplomás szingli. :) )
szerintem nem a végzettségtől függ, de benne van persze az is, hogy ha már diplomás, akkor hasonló kaliberű férfival "illene" összejönni.
olvastam még a velveten egy cikket, hogy egy komoly diplomával rendelkező 30 körüli nőt azért kerülnek a férfiak, mert túl okos hozzájuk.
én ugyan nem vagyok diplomás, csak okj-m van, de abból is olyan, hogy ha meghallják a végzettségem megijednek, pedig nekem sincsenek nagy elvárásaim.
8. Válaszoló!
Teljesen jogos.
Amióta lakást és autót vettem, igencsak megnőtt az érdeklődés irántam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!