Diplomás nők közül sokan azért maradnak szinglik mert túl nagyon az elvárásaik?
"Az nem igazságos, hogy titeket csak a nemi szervek meg a házimunka érdekel, ezek alapján választotok "párt", de engem ne érdekeljen semmi az égvilágon, és minden jött-ment előtt vágjam magam gerincre, mert lealacsonyodik oda, hogy rám nézzen. Aha, anyátok."
nyugi. kötekedjek? jöttment az, nem jött-ment. ha ige, akkor írjuk kötőjellel. ha főnév, akkor egybe:).
és a nők mi alapján?:) a nők van sokkal több elvárása a külső terén, pont erről beszéltem korábban. tehát a nők sokkal inkább a testük miatt jönnek össze a férfiakkal. tudod, hisz épp te mondtad,h alig találsz olyat, aki tetszik, és én is írtam, h sokkal egy átlag nőnek 10ből kb. 2 férfi tetszik. akkor ki látja a másikban a nemi szervet jobban?:) szép öngólt rúgtál.
de mondom, te annyira frusztrált vagy,h hihetetlen, tiszta ideg.
"A statisztikák azért nem érdekelnek, mert vagy igaz rám, amit állít, vagy nem, ha pedig nem, akkor nem kell belém magyarázni, hogy márpedig a statisztika így meg úgy."
most komolyan, azt azért tudod, mi az a statisztika, ugye?
ki magyarázta beléd ?:D miről zagyválsz már megint?
állítás: statisztikák szerint a legtöbb nő a férfiak 80%-át átlagon aluli kinézetűnek tartja
most h jön ide,h veled mi van?:) tipikus érvelési hiba, amikor egyetlen (általában saját) példával akarnak cáfolni egy általános dolgot.
És pont te próbáltad belém magyarázni, hogy egy mosogató-tündért nem lennék képes vonzónak találni, mert a nők így meg úgy...
Én ilyet nem mondtam. Összekeversz valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!