Diplomás nők közül sokan azért maradnak szinglik mert túl nagyon az elvárásaik?
Tulajdonképpen igen, de nem túl nagyok az elvárásaik. Csak annyi, amennyit ők is megtettek magukért. És, ugye kevés ember van, aki sikeres, diplomás, okos, több a hülye. Ezért kevesebb emberből válogathatnak, így valószínűbb, hogy egyedül maradnak, mint azok, akik eladóként tudnak kommunikálni egy autószerelővel is esténként, mert nem akarnak nagy dolgokról beszélni.
Ha engem egy autószerelő arcon nevetne, mert nem érti, miért is fontos nekem annyira pl., hogy bejutok-e egy konferenciára, hiszen nem értené meg, én elszomorodnék.
Én ng-t végeztem, a párom gazdinfót, mi így megértjük egymást.:)
27N
Tudom, régi kérdés, de most bukkantam rá, leírnám én is a véleményemet.
Nem csak a diplomás nők közül, hanem a diplomás férfiak közül is egyedül maradnak valamennyien, sőt, ismertem olyan nem diplomás nőt és férfit is, aki nem házasodott, nem alapított családot.
Nem feltétlenül nem és végzettség függvénye ez, hanem arról lehet szó, hogy az illető nem talált számára megfelelő társat, és ezért nem alkudott meg. Ezzel semmi baj nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!