Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Diplomás nők közül sokan...

Diplomás nők közül sokan azért maradnak szinglik mert túl nagyon az elvárásaik?

Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 08:32
 81/104 anonim ***** válasza:
75%
Idézet az 56-os kommentből: "de h szexuálisan nem vonzódnál egy olyan férfihoz, aki mosogat helyetted és még a státusza sem magasabb, abban biztos vagyok." vagy ezt egy másik 50%-os válaszoló írta?
2014. aug. 1. 16:01
 82/104 anonim ***** válasza:
100%
Én a 84%-os válaszadó vagyok. A 8-as hozzászólásom volt az első.
2014. aug. 1. 16:03
 83/104 anonim ***** válasza:
97%

"de h szexuálisan nem vonzódnál egy olyan férfihoz, aki mosogat helyetted és még a státusza sem magasabb, abban biztos vagyok."

Mi köze ennek a kettőnek a szexuális vonzalomhoz?

Amúgy meg mi az hogy "helyetted" mosogat? Ha ketten koszolunk, ketten takarítunk, ez miért ilyen bonyolult?

A férfiaknak van valamiért ilyen tévképzetük, hogyha véletlen valamit a helyére tesznek vissza, vagy véletlen a kezükbe vennék a szivacsot vagy a seprűt, akkor azonnal papuccsá amortizálódnának és összemenne a drágaszáguk.

(Igen, most általánosítottam, de tudjátok van ez az inges meg magára vevős dolog.)

2014. aug. 1. 16:10
 84/104 anonim ***** válasza:
97%

Ezt én sem értem (ffiként), hogy miért ne lehetne vonzódni ahhoz, aki helyettem mosogat.

Egyébként meg teljesen egyén függő, hogy melyik ffi mosogat el maga után és melyik nem. Engem arra neveltek, hogy azonnal el kell mosogatnom magam után és nem érzem magam ettől kevésbé ffinak. Gyerekként is meg tudtam tenni, akkor felnőttként pláne. Tisztelem annyival a kedvesemet, hogy nem takaríttatok vele utánam, agglegényként is megoldottam (bár bevallom, a vasalást és a mosást egy bejárónő csinálta) a dolgokat, most is megteszem.

2014. aug. 1. 16:21
 85/104 anonim ***** válasza:
97%
Orvostanhallgato voltam mikor osszejottem az orvos ferjemmel. Akkor en most felfele hazasodtam?! :D Hazimunkat kozosen vegzunk, egyedul le lettem tiltva rola "nem cselednek vettelek el" felkialltassal. Fozni csak azota fozok, miota gyerekeink vannak. A ferjemnek egyetlen elvarasa volt, hogy a TARSa legyek. Igazabol ez a nehez, hogy nagyon sok ferfi olyan csaladbol jon, ahol anya kiszolgalja a nepet, ezaltal ezt varja el a notol. Vannak nok, akik megelegednek ezzel az elettel, na de egy olyan, aki eveket kemenyen tanult (nem bufeszakon), annak nem valoszinu, hogy kielegito a csalad ellatasa. A noket sem vedem, van akinek elvarasa, hogy mindent alategyenek, bar az a ferfi meg is erdemli, aki ilyet valaszt. Zsak a foltjat... Nem a diploma szamit, hanem a szemlelet, ami azzal jar (ismetlem, normalis vegzettsegekrol beszelek).
2014. aug. 1. 17:37
 86/104 anonim ***** válasza:
14%
a mai 'diplomások' életképtelenek azért vannak egyedül a fejlödésük megállt egy 12 éves kiskamasz szintjén
2014. aug. 1. 19:20
 87/104 anonim ***** válasza:
97%

Amit a 32-es válaszoló írt: "És a nők miért nem tudják ugyanezt produkálni? Ők bezzeg miért akarnak a pasi által megteremtett közegbe beletenni a popójukat, jó esetben max 1-2 év munkaviszony után lebabázni egy ilyen férfihez? Akkor teremtse meg magának a nő is, ne otthon lakjon a szüleinél, míg az általad felvázolt férfi kész életébe beleülhet minden erőlködés nélkül."

Na látjátok én pont nem az a nő vagyok, aki beleteszi a popóját a férfi által megteremtett közegbe. Ezért vagyok egyedül!

Írtátok, hogy egy férfi havi 150ezer nettóval szépen összegyűjthet lakásra, kocsira. Igen, egy nőnek meg 100ezer nettó is elegendő, hogy lakása legyen, mert jobban tud spórolni és nem zabál annyit. Kocsi meg minek, sportos nők bringával járnak és legalább nem híznak el, nem szennyezik a környezetet...

Csakhogy!

Amíg egy férfi bárhol bármikor könnyedén kap állást, egy nővel szóba sem állnak, mert "jajj biztos próbaidő után lelép szülni"... Nagyon-nagyon szerencsés az a nő, akinek megszakítások nélkül folyamatosan van munkája és kap legalább 100 ezer nettót!!! Ez számomra egy álom lenne! De magyarországon (kisbetű szándékos) nem nagyon kerülheti el egy nő, hogy ne kényszerüljön tartós munkanélküliségre. Ez a nagy baj! nem az elvárások!

2014. aug. 2. 07:06
 88/104 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már csak az fura, hogy átfutva 9 oldal hozzászólást, a pénzen kívül semmi más elvárásról szó nem esett vagy csak foszlányokban. külső és belső tulajdonságok, hobbik, álmok.... Hát pedig nálam ha ezek nem stimmelnek...inkább maradok szingli, mint összeálljak egy dagadt, arrogáns, lusta de dúsgazdag palival. :)
2014. aug. 2. 07:22
 89/104 anonim ***** válasza:
16%

Amíg egy férfi bárhol bármikor könnyedén kap állást, egy nővel szóba sem állnak, mert "jajj biztos próbaidő után lelép szülni"... Nagyon-nagyon szerencsés az a nő, akinek megszakítások nélkül folyamatosan van munkája és kap legalább 100 ezer nettót!!! Ez számomra egy álom lenne! De magyarországon (kisbetű szándékos) nem nagyon kerülheti el egy nő, hogy ne kényszerüljön tartós munkanélküliségre. Ez a nagy baj! nem az elvárások!"

komolyan, az az érzésem,h ti nők belebetegednétek,ha nem tudnátok vmi miatt nyafogni folyamatosan. persze nőként annyira nehéz munkát találni. azért magasabb a férfiak között a munkanélküliség. ráadásul egy 30 alatti nő ha viszonylag jól néz ki, bárhol talál munkát a kinézete miatt, az se baj,ha 2 értelmes mondatot nem tud kinyögni. arról nem is beszélve, h az összes könnyű fizikai munkára csak nőket vesznek fel. ha te komolyan gondolod, h ma Magyarországon egy férfi könnyen kap állást, akkor fogalmad nincs semmiről, vagy barlangban élsz, vagy "igazi nő" módjára imádod sajnáltatni magad.

"Mi köze ennek a kettőnek a szexuális vonzalomhoz?

Amúgy meg mi az hogy "helyetted" mosogat? Ha ketten koszolunk, ketten takarítunk, ez miért ilyen bonyolult?"

kicsit unom már,h 5x kell elmagyarázni mindent, nem az én hibám,h nem értitek és nem szoktatok a témában olvasni.olvasgassatok:

[link]

[link]

2014. aug. 2. 07:30
 90/104 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyám diplomás apám nem el is váltak szal v milyen szinten érthető.

De az ki miért szingli az nem hiszem h végzettség függvénye.

Lehetsz te akármilyen diplomás ha rossz a természeted v ronda vagy mint a bűn.

De én pl mások szerint jól nézek ki 1 év múlva lesz diplomám és nem kérek a kapcsolatokból.

Nagyon jó nekem egyedül, de diploma nélkül is ez lenne mert mindig így éreztem.

Nem bírom a kötöttségeket.

2014. aug. 2. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!