Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 26 eves es egy 33 eves no...

Egy 26 eves es egy 33 eves no kozott van lenyeges kulonbseg?

Figyelt kérdés

Lehet rajuk azt mondani, hogy egy korosztaly vagyis hogy nagyjabol egyidosek?

7 ev korkulonbseg az olyan nagy??

Ha egymas melle allitanank oket, akkor latszodna, hogy az egyikuk fiatalabb mig masik "oregebb"?

ma 05:28
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Persze 7 év különbség. Nem egy korosztály.
ma 05:31
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Az életvitel nagyon meglátszik az egyénen. Ha a 26 éves 3 műszakban dolgozik és sok káros szenvedélye van, sokkal lestrapáltabban fog kinézni, mint a 33 éves, aki mondjuk diplomás, kevésbé stresszes az élete, nincs káros szenvedélye és 8-16-ig dolgozik csak.

Élettapasztalatban is lehet, hogy a 33 éves előrébb van, de ez se biztos. Lehet, hogy a 26 éves megfontoltabb életvitelt folytató, mint a 33 éves.

Tehát igen,van lényeges különbség.

ma 05:48
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem nincs.
ma 05:51
 4/8 anonim ***** válasza:
32%

Ez konkrétan a legnagyobb bullshit szöveg.

Ez a genetikán múlik, valaki 40 évesen is úgy néz ki mint egy 25 éves, valaki pedig 20 évesen is 40-nek néz ki (jó példa erre a Bernát Odett vagy ki, aki fitnessz isten tudja mi, nem iszik, nem cigizik, és bármelyik 40 éves különbül néz ki.

Nekem stresszes munkáim voltak, 3 műszakoztam is, 34 vagyok, de 27-28-nak tippel mindenki.

A diplomának semmi köze a stressz mentes élethez 😀

ma 06:07
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
2-es válaszolónak szántam.
ma 06:08
 6/8 anonim ***** válasza:
36%

A diploma csak egy példa volt, jóember. 🤦👏

ma 06:09
 7/8 anonim ***** válasza:
61%

Van olyan 25 éves munkatársam akit 40nek néztem. Neki is, meg elég sok huszonévesnek brutális karikák, mély ráncok vannak a szemeik alatt. Kiêlt a fejük.

Az wgyik egyetemi tanáromat mindenki 15-20 évvel fiatalabbnak szokta nézni, semmi ránc nincs rajta, a testalkata is fitt.

Az is sokat számít, hogy van-e gyereke. Lehet a 33 éves gyerektelen, a 26 éves meg kinyomott már párat. Az átlag anyák elég lelakottak.

Tehát szerintem csak a kor nem jelent semmit.

ma 06:15
 8/8 anonim ***** válasza:

6

Mire volt példa? Hogy a diplomások 8-tól 4-ig csak kávét kavargatnak egy irodában és a legnagyobb stressz az életükben hogy tettek-e tejet a kávéba vagy sem?

Semmi köze a stressznek a diplomához vagy az irodai munkához.

ma 07:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!