Egy 26 eves es egy 33 eves no kozott van lenyeges kulonbseg?
Lehet rajuk azt mondani, hogy egy korosztaly vagyis hogy nagyjabol egyidosek?
7 ev korkulonbseg az olyan nagy??
Ha egymas melle allitanank oket, akkor latszodna, hogy az egyikuk fiatalabb mig masik "oregebb"?
Az életvitel nagyon meglátszik az egyénen. Ha a 26 éves 3 műszakban dolgozik és sok káros szenvedélye van, sokkal lestrapáltabban fog kinézni, mint a 33 éves, aki mondjuk diplomás, kevésbé stresszes az élete, nincs káros szenvedélye és 8-16-ig dolgozik csak.
Élettapasztalatban is lehet, hogy a 33 éves előrébb van, de ez se biztos. Lehet, hogy a 26 éves megfontoltabb életvitelt folytató, mint a 33 éves.
Tehát igen,van lényeges különbség.
Ez konkrétan a legnagyobb bullshit szöveg.
Ez a genetikán múlik, valaki 40 évesen is úgy néz ki mint egy 25 éves, valaki pedig 20 évesen is 40-nek néz ki (jó példa erre a Bernát Odett vagy ki, aki fitnessz isten tudja mi, nem iszik, nem cigizik, és bármelyik 40 éves különbül néz ki.
Nekem stresszes munkáim voltak, 3 műszakoztam is, 34 vagyok, de 27-28-nak tippel mindenki.
A diplomának semmi köze a stressz mentes élethez 😀
A diploma csak egy példa volt, jóember. 🤦👏
Van olyan 25 éves munkatársam akit 40nek néztem. Neki is, meg elég sok huszonévesnek brutális karikák, mély ráncok vannak a szemeik alatt. Kiêlt a fejük.
Az wgyik egyetemi tanáromat mindenki 15-20 évvel fiatalabbnak szokta nézni, semmi ránc nincs rajta, a testalkata is fitt.
Az is sokat számít, hogy van-e gyereke. Lehet a 33 éves gyerektelen, a 26 éves meg kinyomott már párat. Az átlag anyák elég lelakottak.
Tehát szerintem csak a kor nem jelent semmit.
6
Mire volt példa? Hogy a diplomások 8-tól 4-ig csak kávét kavargatnak egy irodában és a legnagyobb stressz az életükben hogy tettek-e tejet a kávéba vagy sem?
Semmi köze a stressznek a diplomához vagy az irodai munkához.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!