Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 26 eves es egy 33 eves no...

Egy 26 eves es egy 33 eves no kozott van lenyeges kulonbseg?

Figyelt kérdés

Lehet rajuk azt mondani, hogy egy korosztaly vagyis hogy nagyjabol egyidosek?

7 ev korkulonbseg az olyan nagy??

Ha egymas melle allitanank oket, akkor latszodna, hogy az egyikuk fiatalabb mig masik "oregebb"?

dec. 12. 05:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Van egy edzőtársam ő asszem ennyi idős, de valahol a harmincas évei elején, én pedig vagyok 26. Velem egyidősnek vagy akár fiatalabbnak gondoltam először. Aztán láttam egy velem egyidős csajt is és elképedtem mikor közölték, hogy nem, ő nincs negyven. Nagyon változó lehet.
dec. 12. 07:25
 12/30 anonim ***** válasza:
80%
A 26 éves még nem pánikol a gyereken a 33 éves már igen
dec. 12. 08:07
 13/30 anonim ***** válasza:
24%

Egy 33 éves nő a termékenységének végén jár. 30 évesen a petesejtek 90%-a elfogyott. Egy nőnek pubertás korától 300-400 ezer petesejtek van, abból kell gazdálkodnia egész életében.

33 évesen szerencsés esetben marad még 20-30 ezer darab, és sokkal rosszabb minőségű mint 27 évesen.

Egy havi ciklus alatt akár 1000 petesejt is elpusztulhat.

Szóval egy 33 évesnek maradt még kb. 30 hónapja hogy teherbe essen, egy 27 évesnek 8-9 éve van hátra.

dec. 12. 08:12
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
13 mondjuk ez egymás mellé állítva nem biztos, hogy látszik rajtuk.
dec. 12. 08:49
 15/30 anonim ***** válasza:
11%

De mire a 26 éves 33 éves lesz addigra az idősebb úgy fog kinézni mint egy aszott gyümölcs.

Ha a kérdező arra kíváncsi hogy van-e esélye versenyre kelni egy 26 evéssel 33 éves létére, akkor a válasz az határozott NEM.

dec. 12. 08:53
 16/30 anonim ***** válasza:
78%
Meg kell nézni a Mónika show szereplőket
dec. 12. 09:09
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Genetika. Nővéremnek eleve szép bőre van, kozmetikus sose látta, semmi krémet nem használ, mégis 30-nak néz ki, pedig 45 éves. Nagymamám bőrét örökölte. Én sajnos anyu bőrét örököltem, 32 vagyok, ráncososdom, és mindig a húgomnak nézik a nővéremet. Nekem stressz mentes melóm van, nincs gyerekem, tesómnak meg három van és több műszakban dolgozik. Abszolút genetika, kinek milyen a bőre.
dec. 12. 09:18
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
26 és 26 eves kozott is sok kulonbseg lehet mert lehet hogy az egyik egy elhizott 180 kg-s dagadt allat a masik meg sportolo és ki van pattintva
dec. 12. 09:26
 19/30 anonim ***** válasza:
80%

Egy ÁTLAG 26 éves és egy ÁTLAG 33 éves között nyilván van különbség, ami külsőre is látszik. Nem fogja kiverni a szemedet a különbség és nem fogod azt gondolni, hogy az egyik még gyerek, a másik meg öreg, de nyilván 7 év különbségnél már tudod, hogy ki a fiatalabb és ki az idősebb.

Nyilván vannak idősebbnek kinéző 26 évesek és fiatalabbnak kinéző 33 évesek is, de itt gondolom az átlagról beszélünk, másról nagyon nincs értelme. Ráadásul ebben a korosztályban még az életmódbeli hatások is nagyjából a nullával egyenlők. Van/volt ténylegesen drogfüggő, komolyan napi szinten már reggel piáló alkoholista, meg fitnesz és egészségtudatos élet bolond ismerősöm is, öregedést tekintve nagyjából nulla különbség van köztük. Az, hogy ennyi idősen ráncosodsz vagy őszülsz esetleg kopaszodsz szimplán genetika, nem az életmódodból adódik nagyrészt.

dec. 12. 09:40
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

Két 26 éves között is lehet akkora szakadék, hogy nem látod a túloldalt. Hát még, ha 7 év korkülönbség is van közöttük.

Csak magamból kiindulva, óriási különbségeket látok a korom előrehaladtával, mindenféle tekintetben. Pénzügyi tudatosságom 26 évesen egyenlő volt a nullával pl., de a minőségre való törekvésem sem volt a fasorban sem. A küllemem talán annyival járt előrébb, hogy a fiatalság szebb, mint a korosság.

dec. 12. 09:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!