Egy 26 eves es egy 33 eves no kozott van lenyeges kulonbseg?
Lehet rajuk azt mondani, hogy egy korosztaly vagyis hogy nagyjabol egyidosek?
7 ev korkulonbseg az olyan nagy??
Ha egymas melle allitanank oket, akkor latszodna, hogy az egyikuk fiatalabb mig masik "oregebb"?
"Munkámból kifolyólag napi szinten találkozom emberekkel"
Szeritnem majdnem mindenki lát pár száz embert naponta a munkájától függetlenül ha városban él :D
Nem, nem fogja kiverni a szemedet a különbség egy-egy konkrét embernél, de ha mondjuk ha 10 főnyi 26 évest beraknék neked egy szobába meg egy másik 10 főnyi 33 évest egy másikba, akkor azért gondolom te is meg tudnád mondani, hogy hol vannak az idősebbek.
"manapság sokkal elterjedtebb figyelni a bőrápolásra"
Én mondjuk tökre kíváncsi lennék még a fenti kísérlet eredményére úgy is, hogy azonos életkorú, ruházatú, testalkatú stb. embereket raknánk két szobába, azzal a különbséggel, hogy az egyik csoport napi fél tucat kencét ken az arcára, a másik fele meg nem. Nagyon meglepődnék, ha lenne szignifikáns különbség a kettő csoport között, de ez csak az én véleményem. Nyilván a beteg bőrt kezelni kell, de szerintem már rég a ló túlsó oldalán vagyunk, sokan kb. megfojtják a bőrüket a sok szeméttel amit ráhordanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!