Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 26 eves es egy 33 eves no...

Egy 26 eves es egy 33 eves no kozott van lenyeges kulonbseg?

Figyelt kérdés

Lehet rajuk azt mondani, hogy egy korosztaly vagyis hogy nagyjabol egyidosek?

7 ev korkulonbseg az olyan nagy??

Ha egymas melle allitanank oket, akkor latszodna, hogy az egyikuk fiatalabb mig masik "oregebb"?

dec. 12. 05:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
38%
Hogyne lenne. Én 26 évesen még javában bulizgattam meg kerestem az utamat, most közel 29 évesen is már sokkal érettebb és lehiggadtabb vagyok, mint akkor voltam, nemhogy majd 4 év múlva. Addigra már gyereket is szeretnék.
dec. 12. 10:43
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Külsőt tekintve is nyilván van különbség, de totál egyenfüggő, ki milyen ütemben öregszik. Ismerek olyan 33 évest, aki 24-nek néz ki és ismerek olyan 26 évest, aki 35-nek :D
dec. 12. 10:44
 23/30 anonim ***** válasza:
32%
13 az agyam elsorvadt miközben ezt olvastam
dec. 12. 11:12
 24/30 anonim ***** válasza:
8%
Pedig igaz, még akkor is ha sorvad az agyad.
dec. 12. 11:16
 25/30 anonim ***** válasza:
37%
Természetes úton való teherbeesésnél tényleg ilyen elkeserítő az adat.
dec. 12. 11:23
 26/30 anonim ***** válasza:
40%
Azért biológus ne legyél 😂
dec. 12. 11:47
 27/30 anonim ***** válasza:
20%
Mindketten öregasszonyok már.
dec. 12. 11:49
 28/30 anonim ***** válasza:
50%
Magtalan picsájú🤣
dec. 12. 12:04
 29/30 anonim ***** válasza:
50%
Munkámból kifolyólag napi szinten találkozom emberekkel a világ szinte minden tájáról és nem tudom, lehet, velem van a baj, de én nem látok ekkora különbséget ebben a felállásban, mint amit itt csomóan emlegetnek. Számít a 7 év pl egy 13-20 vagy egy 20-27 éves esetében is legtöbbször, de szerintem itt pont nem. Huszonévesen, 30 elején még nem indul meg a gyors öregedés, pláne, hogy manapság sokkal elterjedtebb figyelni a bőrápolásra, főleg a nők esetében, mint ezelőtt pár évtizeddel. A gyerekes anyukák is sokszor tök csinosak, ápoltak, mondjuk manapság már lassan kuriózum 30 alatt szülni. Szerintem egyáltalán nem feltűnő egy ilyen korkülönbség átlagos esetekben (tehát nem nagyon fiatalos vagy öreges külső, anorexia, elhízottság, betegség, extrém életmód stb megléte mellett). És az átlagos eset azért nem az, hogy a 26 éves 40-nek néz ki, a 33 meg 20-nak vagy épp az egyik gyárban robotol éjt nappallá téve, a másiknak meg nulla stressz az élete pusztán azért, mert általános munkarendben dolgozik. Vannak végletek persze, de szvsz elég nehéz megmondani valakiről, hogy 25-28 éves vagy 30-33 mondjuk. Ha meg látszatra csak 2-3 év a különbség, az aztán végképp semmi ilyenkor.
dec. 12. 12:47
 30/30 anonim ***** válasza:

"Munkámból kifolyólag napi szinten találkozom emberekkel"

Szeritnem majdnem mindenki lát pár száz embert naponta a munkájától függetlenül ha városban él :D

Nem, nem fogja kiverni a szemedet a különbség egy-egy konkrét embernél, de ha mondjuk ha 10 főnyi 26 évest beraknék neked egy szobába meg egy másik 10 főnyi 33 évest egy másikba, akkor azért gondolom te is meg tudnád mondani, hogy hol vannak az idősebbek.

"manapság sokkal elterjedtebb figyelni a bőrápolásra"

Én mondjuk tökre kíváncsi lennék még a fenti kísérlet eredményére úgy is, hogy azonos életkorú, ruházatú, testalkatú stb. embereket raknánk két szobába, azzal a különbséggel, hogy az egyik csoport napi fél tucat kencét ken az arcára, a másik fele meg nem. Nagyon meglepődnék, ha lenne szignifikáns különbség a kettő csoport között, de ez csak az én véleményem. Nyilván a beteg bőrt kezelni kell, de szerintem már rég a ló túlsó oldalán vagyunk, sokan kb. megfojtják a bőrüket a sok szeméttel amit ráhordanak.

dec. 12. 12:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!