Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit mondanál egy olyan emberne...

Mit mondanál egy olyan embernek, aki nem tud*ja hogyan tovább, és minden reménye elszállt egy boldog életre? 😪

Figyelt kérdés
Párkapcsolat, munka, minden...

dec. 8. 07:45
 81/126 A kérdező kommentje:

"szereted a krumplistésztát?"

Nem értem ezt a kérdést!

(nem a kedvencem)

dec. 8. 14:29
 82/126 anonim ***** válasza:
100%
Milyen agresszív kis pukkancs vagy😀 nincs nevetségesebb mint amikor arctalanul fenyegetozik valaki. Aztán ha kiderülne hogy egy két ajtós szekrénynek fenyegetőztél úgy húznad be a kis farkincádat, hogy azt hinnék lány vagy 😀
dec. 8. 14:31
 83/126 anonim ***** válasza:
52%
Esetleg valami vitaminkúra segíthet még viccen kívül... Vitaminhiány is okozhat depressziót.
dec. 8. 14:32
 84/126 A kérdező kommentje:
82. Az agresszív kis pukkancs meg tudja védeni magát. Például akik szórakoztak velem azokat úgy felrúgtam hogy a kövön csattantak, felszakadt az álluk, meg orrba vertem őket, meg az ordítástól összepisilték magukat, meg szétszakítottam őket bizonyos helyeken, ez bizonyos lányoknak imponált, de hát én már csak ilyen kis érzékeny, megnemértett művészlélek vagyok.
dec. 8. 14:39
 85/126 anonim ***** válasza:
Egy tábla csoki, egy pohár vörösbor, utazgatni, kényeztető wellness, egész testes masszírozás.. Vagy menj prostihoz, még annak is több értelme van, mint itt Gyakorin panaszkodni és eljátsszani a hattyú halálát.
dec. 8. 14:40
 86/126 A kérdező kommentje:
Jézus is mondta: kardot hoztam nem békét! :)
dec. 8. 14:41
 87/126 A kérdező kommentje:

"Egy tábla csoki, egy pohár vörösbor, utazgatni"

Ezt még meg tudom oldani.

"kényeztető wellness, egész testes masszírozás.."

Nincs nőm a "sikeres" életutamból kifolyólag...

"Vagy menj prostihoz"

Nincs kedvem a nemi betegségek kikezeléséhez, különben meg FÚJ!

dec. 8. 14:43
 88/126 A kérdező kommentje:

Szóval a kérdés lényege a sok komoly és komolytalan szócséplés után:

"aki nem tud*ja hogyan tovább"

dec. 8. 14:46
 89/126 A kérdező kommentje:

Pontosítanám:

"aki MÉG MINDIG nem tudja hogyan tovább"

dec. 8. 14:47
 90/126 anonim ***** válasza:
100%

Azért érzed az iróniát? Amikor te írod mennyire szar minden, akkor sajnálni kell, amikor más írta le miből állt fel akkor ő “qrta” el az életét.

Amúgy meg kizártnak tartom, hogy bármelyik csajnak is tetszett volna, hogy egy agresszív barommal van dolga.

Te tényleg csak hisztizni vagy itt, meg hergelni.

dec. 8. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!